Eiji Aonuma "geïnteresseerd" in Zelda-film na succes Mario Movie

  • Nieuws

  • 15 mei 23 om 09:43

  • Kitty

Eiji Aonuma en Hidemaro Fujibayashi, producer en game director van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, spraken in een interview met Polygon.com ook even over de mogelijkheid van een Zelda-film. 

Eiji Aonuma gaf aan geïnteresseerd te zijn in een film, nadat hem werd gevraagd of het succes van de Mario-film ervoor zorgde dat hij ook de filmwereld wilde verkennen (vertaald):

Ik moet zeggen, ik ben geïnteresseerd. Zeker weten. Maar het is niet alleen ik die geïnteresseerd is in iets dat dingen laat gebeuren, helaas.

Wat er dan wel nodig is om dingen te laten gebeuren? “Misschien is de stem van de fans hier belangrijk.” Voorlopig zit er nog geen film in, dus.

De Super Mario Bros.-film is bijzonder succesvol, en heeft ondertussen meer dan een miljard weten op de brengen.

Zou jij graag een The Legend of Zelda-film willen zien? Laat het weten in de comments!

Bron: Polygon.com

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Datamine lijkt nieuwe Tears of the Kingdom amiibo te verraden

0

Nieuws Datamine lijkt nieuwe Tears of the Kingdom amiibo te verraden

06-06-2023

1

Rik

Maak jouw eigen kapitein in nieuwe trailer Pikmin 4

2

Nieuws Maak jouw eigen kapitein in nieuwe trailer Pikmin 4

06-06-2023

1

Evelyne

Cat_Mario_Film_The_Super_Mario_Bros

2

Nieuws Miyamoto bedacht dat Mario paddenstoelen vies vond in Mario-film

06-06-2023

2

Evelyne

Discussieer met ons mee! 5

Paul

15 mei 23 om 10:19

#9893‍

294 comments

Dope, laat maar komen. Een Metroid-horror zie ik ook wel zitten. 

Dennis

15 mei 23 om 12:06

#9895‍

57 comments

Ik ben dan wel benieuwd hoe ze dat zouden laten werken aangezien Link niet zoveel zegt. Gaan ze hem een stem geven, of werkt een film met een stille hoofdpersoon ook?

Apenknul

16 mei 23 om 06:37

#9903‍

496 comments

Nou, laten we nou niet zeggen alsof Mario wel veel praat in zijn games. Daarbij had DIC die vroeger de Legend of Zelda cartoon en Super Mario Bros. Super Show had gemaakt, Link wel een pratende stem gegeven. Well, excuuuuuse me Princess😛

Yosher

15 mei 23 om 17:38

#9899‍

845 comments

Ik denk dat die film er vroeg of laat wel komt. Moeilijk wordt inderdaad wel Link vanwege het feit dat hij niet praat. Wie weet weten ze dat in de film ook goed aan te pakken. 

rob1N

17 mei 23 om 15:45

#9929‍

737 comments

Mario 'praat' nou ook niet bepaald hoofdstukken. En de stem van Chris Pratt ipv die van Charles was ook acceptabel. Ze kunnen Link dus echt wel een voice geven. Ze moeten daar gewoon zorgvuldig mee omgaan, juist omdat Link altijd mysteriously silent is.