Eerste trailer voor My Hero Academia: Ultra Rumble

  • Nieuws

  • 17 jan 22 om 17:14

  • Rik

  • 0

My Hero Academia: Ultra Rumble is een Battle Royale in ontwikkeling voor (onder andere) de Nintendo Switch. Met 24 personen kan straks gevochten worden in de wereld van de populaire gelijknamige anime-serie. (My Hero Academia) Uitgever Bandai Namco heeft nu de eerste trailer gedeeld voor de titel.

De trailer is volledig in het Japans en heeft geen ondertiteling beschikbaar. Wel herkennen we duidelijk locaties uit de anime. Ook de verschillende (speelbare) personages en hun superkrachten worden getoond. Naast de superheld-studenten zien we ook dat All Might speelbaar zal zijn.

My Hero Academia: Ultra Rumble heeft nog geen releasedatum en komt naast de Nintendo Switch ook uit voor de Playstation 4, Xbox One en Steam. Of er sprake zal zijn van cross-play tussen de platforms is ook nog onbekend.

Neem jij het ook op tegen 24 helden in spe in My Hero Academia: Ultra Rumble? Laat het ons weten in de comments! Plus Ultra!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Ecologisch simulatiespel Imagine Earth komt naar de Switch

0

Nieuws Ecologisch simulatiespel Imagine Earth komt naar de Switch

19-04-2024

1

Dennis

Journalist trekt doorgaan van E3 2022 in twijfel

6

Nieuws Journalist trekt doorgaan van E3 2022 in twijfel

17-01-2022

3

Erik

Deze Pokémon gebruiken de beste Pokémon UNITE-spelers!

0

Nieuws Deze Pokémon gebruiken de beste Pokémon UNITE-spelers!

17-01-2022

1

Rik

Reageer als eerste!