Eerste reviews voor Pokémon Legends: Arceus zijn binnen

  • Nieuws

  • 27 jan 22 om 21:44

  • Robin

  • 1

Graag delen we met jullie een overzicht aan reviews voor Pokémon Legends: Arceus.

Pokémon Legends: Arceus was samen met de recent uitgekomen Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl aangekondigd. Twee maanden na de release van de trouwe remakes is het de beurt aan Pokémon Legends: Arceus. Maar waar de vorige remakes zichzelf vast hielden aan het ouden gooit Legends het over een andere boeg.

De media is daarom ook erg te spreken over het spel. De game staat gemiddeld op een 86 op Metacritic en een 85 op Opencritic met een 89% Critics recommend. Deze gemiddelde score zorgt er voor dat het één van de betere Pokémon games is en de hoogst gescoorde op de Nintendo Switch.

Dit vind de media er precies van:

  • VGC geeft de game een 100/100: “Pokémon Legends is de frisse wind die de serie al zo lang nodig had. Uit de trailers was het misschien nog niet duidelijk, maar dit is een van de meest onderhoudende, boeiende en meeslepende games in de hele geschiedenis van de Pokémon-serie, en het is een aanrader voor zowel fans die al lang fan zijn als volledige nieuwkomers.”
  • Nintendo Life geeft de game een 90/100: “Pokémon Legends: Arceus voelt aan als het resultaat van Game Freak, dat 25 jaar lang lessen heeft geleerd, de formule heeft verfijnd en de franchise eindelijk een nieuwe, ongelooflijke, opwindende richting op heeft gestuurd. Pokémon Legends: Arceus legt de nadruk op een zeer lonende verkenningstocht, verslavende vangmechanismen, een fraai Pokémon-rooster en een echt schaalgevoel dat zijn gelijke niet kent in de serie: Arceus simpelweg een van de beste Pokémon-spellen ooit gemaakt”

  • Game Informer geeft de game een 88/100: “Pokémon Legends: Arceus geeft een spannende nieuwe richting aan voor de serie, terwijl het nog steeds veel van de basisprincipes behoudt die de franchise van Game Freak zo geliefd hebben gemaakt.”

  • Power Unlimited geeft de game een 82/100: Pokémon Legends: Arceus voelt als Game Freaks grote, geslaagde experiment. De gameplaycyclus, het nieuwe vechtsysteem en het gevoel van ontdekking maken het de meest frisse Pokémon-ervaring in jaren. Helaas weerhoudt het technische aspect Legends: Arceus ervan écht een fantastische game te zijn.”

Pokémon Legends: Arceus komt 28 januari 2022 uit en brengt de serie naar een nieuwe hoogte. Houd ook onze website in de gaten want morgen staat er ook een stream gepland waar Robin jullie meeneemt in de Hisui-regio!

Wij horen graag wat jullie van deze cijfers vinden en gaan jullie morgen Pokémon Legends: Arceus halen? En met welke starter ga jij starten? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

First 4 Figures kondigt PVC-figure van Isabelle uit Animal Crossing aan

0

Nieuws First 4 Figures kondigt PVC-figure van Isabelle uit Animal Crossing aan

20-04-2024

0

Martijn

Story trailer voor Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

0

Nieuws Story trailer voor Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

27-01-2022

0

Rik

Windjammers 2 – Tijd om uit te waaien

3

Review Windjammers 2 - Tijd om uit te waaien

27-01-2022

1

Robin

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

28 jan 22 om 01:21

#3380‍

5393 XP | 1039 comments

Nou ben ik helemaal benieuwd als ie straks op de deurmat ligt.