Eerste previews voor Sonic Superstars zijn binnen

  • Nieuws

  • 10 jun 23 om 16:49

  • Thijmen

De eerste previews voor de nieuw aangekondigde Sonic Superstars zijn binnen en ze lijken over het algemeen erg positief te zijn.

Sonic Superstars werd aangekondigd op de Summer Game Fest van 2023. Op het event konden verschillende mensen het spel alvast uit proberen om een eerste indruk te krijgen. De versie die op Summer Game Fest 2023 te spelen was, is een echte demo van het spel. Het is dus mogelijk dat deze demo in de nabije toekomst voor iedereen beschikbaar wordt.

sonic superstars nintendo switch

Dit is wat er tot nu toe is gezegd over Sonic Superstars:

Game Informer

Brian Shea: “Ik heb echt genoten van Sonic Superstars. Mijn eerste inschatting bij het zien van de gameplay in de trailer van gisteren was dat we in feite Sega’s versie van Nintendo’s New Super Mario Bros. serie zouden krijgen, maar Sonic Superstars voelt niet alleen goed, het voelt gedurfd en nieuw op een manier waarop de New Super Mario Bros. serie dat niet meer doet, en dat alles terwijl het aanvoelt als een sterke voortzetting van de originele 2D Sonic games. Ik kan niet wachten om meer van dit moderne 2D-avontuur te beleven als Sonic Superstars dit najaar uitkomt.”

Good Vibes Gaming

Steve Bowling: “Ik heb gespeeld als Sonic, ik heb gespeeld als Amy, ik heb beide stages gespeeld die beschikbaar zijn in de demo, en laat me je vertellen dat dit een game is om naar te kijken. Het is het beste wat ik tot nu toe op Summer Game Fest heb gespeeld…dit is een ongelooflijke kijk op Sonic, het voelt alsof Mania terug is…maar weet gewoon, het is goed.”

VGC

Andy Robinson: “Net Sonic Superstars gespeeld. Erg goed begin. Lijkt veel van de fouten van vroegere sidescrollers te vermijden; bewegingen voelen aan als de originele Sonic en de beelden zijn levendig. Veel verticaliteit in de demolevels, unieke eindbazen en originele ideeën zoals Emerald powers. Optimistisch.”

Zo te zien zijn de eerste previews van Sonic Superstars erg positief en lijken ze te suggereren dat het spel goeie verbeteringen met zich meebrengt.

Sonic Superstars zal vanaf de herfst van 2023 te spelen zijn. Een nadere releasedatum volgt nog.

Is jouw kijk op Sonic Superstars veranderd na het lezen van deze previews? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 17 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Hoofdafbeelding bij Zelda: Tears of the Kingdom best verkochte game afgelopen mei in Europa

2

Nieuws Tears of the Kingdom best verkochte game van mei in Europa

10-06-2023

3

Erik

Terugkijken – Koopa Café Live Podcast

4

Podcast Terugkijken - Koopa Café Live Podcast

10-06-2023

4

Dreon

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

10 jun 23 om 20:41

#10199‍

4382 XP | 580 comments

Uit deze eerste bevindingen van Sonic Superstars spreekt voornamelijk mij de verticaliteit van demo levels aan doordat het daarmee de 2D Sonic platformers mogelijk naar een hoger niveau weet te tillen ten opzichte van de klassieke delen.