Een kijkje achter de schermen bij Metroid Dread

  • Nieuws

  • 20 nov 21 om 16:53

  • Robin

  • 1

Mocht je je altijd afvragen wat er gebeurd buiten het gezichtsveld van een video game? Dan is Boundary Break misschien wel voor iets voor jou. Nu met een aflevering over Metroid Dread.

Boundary Break is een serie van YouTuber Shesez welke in verschillende video’s een duidelijk uitleg geeft in wat er er buiten het gebruikelijke cameraveld van een video game gebeurd. Nu is het de beurt aan Metroid Dread om alle geheimen te tonen. Let wel op mocht je Metroid Dread nog niet hebben uitgespeeld. Er zijn spoilers in de video.

In 18 minuten laten ze de verschillende plekken out of bounds zien. Zo krijgen we bijvoorbeeld een beter zicht in wat Corpius (eerste baas) in de achtergrond doet terwijl je in verschillende omgevingen komt of hoe E.M.M.I’s in cutscenes worden gebruikt. Mocht je willen weten wat voor andere out of bounds geheimen er te zien zijn voor andere eindbazen? Kijk dan zeker de volgende video.

Out of Bounds Secrets

Wat vinden jullie van al deze ‘geheimen’ in de achtergrond? Laat het ons weten in de comments

Bron: Boundary Break

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Duck Hunt bestaat 40 jaar

0

Special Duck Hunt bestaat 40 jaar

23-04-2024

1

Mark

smash bros sora

1

Nieuws Officiƫle Super Smash Bros toernooi gaat in 2022 van start

20-11-2021

1

Robin

Nieuwe Japanse Switch winter-commercials

0

Nieuws Nieuwe Japanse Switch winter-commercials

20-11-2021

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

N2up

20 nov 21 om 19:16

#2595‍

1414 XP | 276 comments

Erg leuk om te zien. Hoop dat er later ook info komt over de cut content, van developers zelf of unused assets. Zou graag weten welke andere power-ups of bazen in t spel konden hebben gezeten