Dynasty Warriors 9 Empires komt uit op 15 februari 2022

  • Nieuws

  • 5 okt 21 om 03:11

  • Rik

  • 1

Koei Tecmo en Omega Force hebben de release data bekend gemaakt voor Dynasty Warriors 9 Empires. In het Westen kunnen we vanaf 15 februari 2022 aan de slag met de jongste telg uit de Warriors-reeks, de Japanse release staat gepland op 23 december van dit jaar. Ook heeft Koei Tecmo een nieuwe trailer gedeeld en een limited edition aangekondigd voor de Europese markt.

De ‘Empires’-games binnen de Dynasty Warriors-serie combineren de ‘1 tegen 1000’-action gameplay waar de Warriors-serie om bekend staat met tactische elementen. Nieuw is de toevoeging van de Storming the Castle-modus. In deze levels bestaat het slagveld uit een kasteel en diens directe omgeving, en draait de veldslag om het veroveren van een kasteel op de vijand. Door de introductie van belegeringswapens zoals stormrammen en belegeringstorens kan de speler door de verdedigingswerken heen breken. Zodra de speler door de poorten is gebroken wordt een Decisive Battle gestart tegen de commandant van het kasteel. Win dit laatste gevecht en zowel de overwinning als het kasteel zijn de jouwe.

Ook voegt Dynasty Warriors 9 Empires Secret Plans toe aan de formule. In de voorbereidingsfase kun je een geheim plan selecteren dat zich tijdens het gevecht manifesteert als extra missie. Het succesvol uitvoeren van een Secret Plan-missie leidt tot voordelen tijdens het verdere gevecht. Ook de vijand kan een eigen Secret Plan-aanval lanceren, die nadelig uitpakken voor de speler als deze niet op tijd gedwarsboomd worden.

Een terugkerend element in de Empires sub-serie is het managementsysteem om je groeiende koninkrijk te beheren. Naast het rekruteren van nieuwe officieren moet je als speler militaire, economische en diplomatieke beslissingen nemen. Uiteindelijk heb je als doel om het hele oude China onder jouw vlag te verenigen.

De nieuwe trailer introduceert het strategische systeem van de game, de nieuwe Storming the Castle-levels en de personage-editor.

Voor Europa is een Limited Edition van de game aangekondigd. De Limited Edition bevat het 20th anniversary character art book, 94 kaarten van de personages, de soundtrack, een collector’s box en de game.

De 20th Anniversary box

Kijk jij net zo uit naar Dynasty Warriors 9 Empires als onze Mitch? Laat het ons weten in de comments! 

Bron:

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

0

Nieuws Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

23-04-2024

1

Rik

Wie wordt de laatste Smash DLC-Vechter? De N1-UP crew voorspelt!

17

Special Wie wordt de laatste Smash DLC-Vechter? De N1-UP crew voorspelt!

05-10-2021

6

Willem

Lanceertrailer voor Nickelodeon All-Star Brawl

1

Media Lanceertrailer voor Nickelodeon All-Star Brawl

05-10-2021

0

Martijn

Discussieer met ons mee! 1

Mitch

5 okt 21 om 08:06

#1788‍

3060 XP | 475 comments

Wederom een zwarte dag in de gamegeschiedenis.