Drizzlepath: Deja Vu is een atmosferische walking simulator

  • Nieuws

  • 22-11-2021 19:00

  • Erik

1

Eastasiasoft heeft Drizzlepath: Deja Vu aangekondigd voor de Nintendo Switch. Een walking simulator die je een uitgestrekte wereld laat verkennen. 

Het nieuws wordt ondersteund door een trailer – die al even atmosferisch is. In plaats van te vertellen wat voor gameplay je kunt verwachten, wordt je meegenomen in de serene, bijzondere en soms onheilspellende sfeer in Drizzlepath.

Drizzlepath: Deja Vu is een hervertelling van het eerste spel van Tonguc Bodur, Drizzlepath, dat in 2015 op Steam verscheen. Jij speelt als een man die naar de top van een berg reist, op zoek naar antwoorden. In de twee uur durende weg hiernaartoe kom je langs bijzondere omgevingen, die allemaal een bijzonder geheim of gebeurtenis herbergen. Allen bijdragend, aan een groter en abstract narratief.

Drizzlepath: Deja Vu verschijnt deze week al op de Nintendo Switch, op 24 november. De game kost €6,99.

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Discussieer met ons mee!

Fl@ppy

22 november 2021 20:46

#2612

Benieuwd wie dit soort games koopt.

of om een reactie achter te kunnen laten.