Doug Bowser legt timing onthulling Nintendo Switch Lite uit

  • Nieuws

  • 11-07-2019 09:58

  • Erik

  • Bron:

0

Waarom de Nintendo Switch Lite juist nu onthuld is? Doug Bowser, president van Nintendo of America, legt het uit.

“We geloven dat het de juiste timing is als we momentum hebben. Dit is een perfecte mogelijkheid voor ons om meer keuzes te bieden, en om meer consumenten naar de Nintendo Switch te brengen tijdens zijn derde jaar”, legt Bowser uit aan The Verge. “Als je dit combineert met de software die we net aangekondigd hebben tijdens de E3, is dit een perfecte kans, zo richting de feestdagen.”

De Nintendo Switch Lite is enkel bedoeld als handheld, en kan niet op je televisie. Bowser zegt dat de reden hiertoe voornamelijk gebaseerd is op onderzoek van Nintendo. “Het gaat meer over hoe we ze [fans] zagen spelen. We hebben de vaardigheid om te volgen hoe mensen games en onze titels spelen, dus ik zou zeggen dat dit zeker een optie is die meer keuzes biedt voor mensen.”

Nintendo onthulde de Nintendo Switch Lite gisteren aan het publiek. Het betreft een compacte, lichtere versie van het vlaggenschipmodel, die speciaal bedoeld is om onderweg mee te nemen. Lees de prijs en andere details over de Lite in ons onthullingsartikel.

Nintendo Switch Lite Geel

Deel dit bericht:

Recente artikelen

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [13 augustus]

13-08-2022

2

Erik

0

Review Madison - Angst op de gevoelige plaat

13-08-2022

3

Jeroen

1

Nieuws Hogwarts Legacy uitgesteld naar 2023

12-08-2022

2

Rik

Reageer als eerste!