Dit was het nieuws tijdens het Monster Hunter Digital Event

  • Nieuws

  • 10-05-2022 22:17

  • Robin

1

Op 10 mei zond Capcom het Monster Hunter Digital Event van mei uit. In dit bericht vind je een overzicht van het nieuws uit de presentatie.

Het event van vandaag stond geheel in het teken van Monster Hunter Rise: Sunbreak. De enorme uitbreiding op Monster Hunter Rise komt op 30 juni uit. De gloednieuwe trailer gaf ons meer informatie over nieuwe monsters en gameplay elementen die in de uitbreiding worden toegevoegd. We zetten alles even op een rij.

Nieuwe monsters

Seregios is een Large Flying Wyvern met scherpe schubben genaamed Bladescales. Dit aggresieve monster kan in sommige gevallen Bleeding als status effect geven wat er voor zorgt dat je langzaam Hverliest.

Aurora Somnacanth is een sub-species van de normale Somnacanth dat in Rise werd geïntroduceerd. In plaats van slaapgas heeft deze sub-species een krachtige ijsadem die hunters koude adem in hun nekt blaast.

Magma Almudron is een sub-species van de normale Almudron. Deze Almudron leeft in de Lava Caverns. Het scheid een substantie af dat er voor zorgt dat het de grond laat smelten. Hierdoor kan Magma Almudron makkelijk door de aarde zwemmen.

Ook gaven ze aan dat originele monsters die al in Rise zaten ook een update krijgen wanneer je ze in Master Rank ontmoet. Bijvoorbeeld Aknosom krijgt een backstep somersault combo hierdoor zullen ook oudere monsters veel frisser aanvoelen. Ook kregen we meer info over Malzeno het flagship monster welke Bloodblight status geeft. Hierdoor kom je in a battle of life force die je moet winnen om te overleven.

Follower Quests en Switch Skill Swap

Naast nieuwe monsters kregen we ook nog nieuwe gameplay elementen te zien. Zo zijn er nieuwe Follower Collab Quests. Dit zijn single-player-only quests waarin je jaagt met personages uit het verhaal. Switch Skills werden in Monster Hunter Rise geïntroduceerd. In Sunbreak gaan ze een stapje verder en kunnen we de zogenoemde Switch Skill Swap uitvoeren. Hiermee switch je tussen je Red Switch Skill Swap Scroll en Blue Switch Skill Swap Scroll hiermee kan je verschillende switchen tussen de verschillende Switch Skills die je op iedere scroll hebt toegewezen.

Vanaf 16 mei zullen er intro video’s verschijnen van alle wapen types met daarin nieuwe Silkbind Attacks en Switch Skills. Deze zullen we ook uiteraard delen met jullie.

Mocht je zelf alles willen zien dan kun je het digitale event hier terug kijken.

Wat vonden jullie van het event? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

0

Special Fan Friday: Nopon-plushies!

07-10-2022

1

Rik

9

Media Nintendo deelt eerste trailer The Super Mario Bros. Movie

06-10-2022

3

Erik

1

Nieuws Trailer Pokémon Scarlet & Violet toont drie onbekende Pokémon

06-10-2022

2

Evelyne

Discussieer met ons mee!

TheLegendofVincent

11-05-2022

#4876

Aas het maar al 30 juni