Disney Speedstorm uitgesteld naar 2023

  • Nieuws

  • 2 dec 22 om 01:27

  • Rik

De free-to-start racing game Disney Speedstorm is uitgesteld naar 2023. Dit laat ontwikkelaar Gameloft weten via social media.

Volgens de ontwikkelaar heeft het team meer tijd nodig om de juiste ervaring te creëren voor de fans. Disney Speedstorm is al een keer eerder uitgesteld, origineel moest de game deze zomer al te spelen zijn op de Nintendo Switch.

Het volledige statement luidt als volgt (vertaald):

We hebben ijverig gewerkt aan een geweldige race-ervaring voor Disney Speedstorm, met onze visie op de spannende magie waarvan fans genieten in hun favoriete Disney en Pixar personages en games. We willen dat fans niet alleen vermaakt worden, maar dat ze genieten van een snelle en competitieve race-ervaring waar ze nog jaren naar terug zullen keren.

Met dit in gedachten en na zorgvuldige overweging, hebben we besloten om de wereldwijde release van Disney Speedstorm uit te stellen om aan onze verwachtingen te voldoen en spelers te voorzien van een meer immersieve race-ervaring, customization mogelijkheden, spelmodi en meer.

Fans worden uitgenodigd om ons te vergezellen op de speedway wanneer Disney Speedstorm in 2023 lanceert op PC en consoles.

We waarderen alle feedback en steun die we kregen van fans die eerder dit jaar deelnamen aan de bèta en van onze volgers op social media. We zullen onze fans op de hoogte houden van onze vorderingen met regelmatige updates over deze features in de aanloop naar de lancering, dus blijf de komende weken op de hoogte!

Disney Speedstorm is qua personages en circuits gebaseerd op de werelden van Disney en Pixar. De werelden van Marvel en Star Wars (eveneens eigendom van The Walt Disney Company) komen niet voor in de game. Reeds aangekondigde personages zijn onder andere Mickey Mouse, Goofy en Donald Duck (klassieke Disney personages), Mulan (Mulan), Sulley (Monsters en Co.), Belle en het Beest (Beauty and the Beast) en Jack Sparrow (Pirates of the Caribbean).

Disney Speedstorm komt uit in 2023.

Keek jij uit naar deze game? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

1

Media Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

02-02-2023

2

Dennis

Reageer als eerste!