Disney Speedstorm teaset Lilo & Stitch-circuit

  • Nieuws

  • 22 jul 23 om 00:01

  • Thijmen

Disney Speedstorm is nu al een tijdje via een betaalde early acces te spelen. Naast patches blijft Gameloft het spel ook updaten met nieuwe content. Een deel van die content bestaat uit nieuwe banen en nu lijkt het erop dat er een Lilo & Stitch-circuit naar het spel toekomt.

Op Twitter deelde het officiële account van Disney Speedstorm concept art van het aankomende circuit dat gebaseerd is op de omgeving waarin de film Lilo & Stitch zich afspeelt. De baan snelt samen met de Season 3 update in augustus naar het spel toe.

Eerder deze week kondigde Gameloft aan dat Disney Speedstorm op 28 september 2023 officieel uit early acces zal gaan. Vanaf dan hoef je dus geen geld meer te betalen om het spel te spelen, omdat het in zijn kern een free-to-play titel is.

Ga jij in augustus al het Lilo & Stitch-circuit spelen in Disney Speedstorm, of wacht je totdat het spel uit early acces gaat? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Disney Speedstorm op Twitter

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 17 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Wat speel je dit weekend? [22 juli] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [22 juli] 

22-07-2023

6

Erik

Miyamoto ziet Pikmin als zijn meest wereldse personages

4

Nieuws Miyamoto ziet Pikmin als zijn meest wereldse personages

21-07-2023

5

Robin

Reageer als eerste!