Disney Speedstorm snelt 18 april naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 17 mrt 23 om 10:48

  • Dennis

Na wat uitstel is er eindelijk een releasedatum bekend gemaakt voor het racespel Disney Speedstorm. Vanaf 18 april is de game te spelen op de Nintendo Switch!

Deze releasedatum is te zien in een nieuwe trailer op het Nintendo of America YouTube-kanaal. Disney Speedstorm komt in eerste instantie uit als Early Access. Het spel zal gratis te spelen zijn, maar wie wil kan alvast een van de Founder’s Packs aanschaffen waarmee je een aantal exclusieve extra’s vrijspeelt.

In de nieuwe trailer zien we diverse Disney-personages het tegen elkaar opnemen op het racecircuit. Donald, Goofy, Jack Sparrow en Hercules zijn er daar een paar van. Verder benadrukt de trailer dat Disney Speedstorm over cross-play en cross-save beschikt.

Disney Speedstorm werd al in februari 2022 aangekondigd en zou ook dat jaar uitkomen. In december kwam het bericht dat het spel werd verplaatst naar 2023. Nu hebben we dus een definitieve releasedatum. In Disney Speedstorm race je met verschillende personages uit de films van Disney en Pixar door circuits gebaseerd op hun thuiswerelden.

Heb jij zin in een potje racen met Mickey en zijn vrienden? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

waluigi movie

0

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

2

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

4

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Discussieer met ons mee! 1

oldman86

17-03-2023

#9232‍

191 comments

Wordt denk ik een verjaardags game die ik van de bonnen ga kopen maar dan pas in augustus