Disney Speedstorm onthult Mowgli (Jungle Book) als speelbaar personage

  • Nieuws

  • 24 apr 22 om 02:28

  • Rik

  • 0

Zaterdag was het Earth Day en daar haakten verschillende bedrijven op in. Zo ook Gameloft, de studio achter de fun-racer Disney Speedstorm. Zij onthulden een jungle-racebaan gebaseerd op The Jungle Book (1967), ook het Jungle Book-personage Mowgli werd geïntroduceerd als speelbaar personage.

De toevoeging van Mowgli is geen grote verrassing, eerder konden we al melden dat de beer Baloo zichzelf een coureurs-pak aanmeet voor Disney Speedstorm. Toen speculeerden we al dat een tweede Jungle Book-personage waarschijnlijk was. Tot op heden vormde elk personage namelijk een duo met een tegenspeler uit zijn/haar film. Denk hierbij aan Belle & het Beest (gelijknamige film) of Jack Sparrow & Elizabeth Swann (Pirates of the Caribbean). Baloo zal dus een duo vormen met Mowlgi.

Disney Speedstorm is een Free-to-Start funracer met verschillende personages en locaties uit het Disney- en Pixar-universum. Ook na de release van de game zal Disney Speedstorm ondersteund worden met de toevoeging van nieuwe personages en circuits.

Disney Speedstorm komt in de zomer van 2022 uit op verschillende platforms, waaronder de Nintendo Switch.

Welk Disney/Pixar-personage zou jij nog graag toegevoegd zien aan Disney Speedstorm? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Lila’s Sky Ark – Iets te psychedelisch

0

Review Lila's Sky Ark - Iets te psychedelisch

24-04-2022

4

Kitty

Onthulling Japanse box-art voor Xenoblade Chronicles 3

0

Nieuws Onthulling Japanse box-art voor Xenoblade Chronicles 3

23-04-2022

5

Rik

Reageer als eerste!