Disney Speedstorm onthult Belle en het Beest-circuit

  • Nieuws

  • 16-05-2022 17:03

  • Rik

1

Ontwikkelaar Gameloft heeft weer een tipje van de sluier opgelicht over de aankomende Free-to-Start funracer Disney Speedstorm. Er is een video online geplaatst waarin een nieuw circuit te zien is. Het gaat om een baan gebaseerd op de Disney-film Belle en het Beest.

Op dit circuit wordt er geracet door het kasteel van het Beest. Verschillende iconische elementen uit de tekenfilm maken hun opwachting zoals de theekopjes, de magische roos, en het dansend serviesgoed uit het liedje ‘Kom erbij’ (Be our guest). De trailer laat eveneens zien dat zowel Belle als het Beest speelbare personages zijn, dit was echter al eerder bekend.

Disney Speedstorm is een Free-to-Start funracer met verschillende personages en locaties uit het Disney- en Pixar-universum. Ook na de release van de game zal Disney Speedstorm ondersteund worden met de toevoeging van nieuwe personages en circuits. Eerder werden de racers Mowgli, Baloo en Elizabeth Swann nog onthuld.

Disney Speedstorm komt in de zomer van 2022 uit op verschillende platforms, waaronder de Nintendo Switch.

Vind jij het Belle en het Beest-circuit geslaagd? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

oldman86

17-05-2022

#4966

Hyped nu al zin in