Digimon Survive ontvangt eindelijk westerse releasedatum

  • Nieuws

  • 20 apr 22 om 17:44

  • Erik

  • 0

Digimon Survive verschijnt op 29 juli voor onder andere de Nintendo Switch. Dit maakt Bandai Namco vandaag bekend in een videoboodschap.

In de videoboodschap maakt producer Kazumasa Habu zijn excuses voor het lange wachten, en belooft dat er in aanloop van release nog tal van aankondigingen komen. In het filmpje worden geen nieuwe gameplaybeelden getoond.

De verschijningsdatum sluit aan op de Japanse. Deze werd twee dagen geleden bekend gemaakt in de meest recente V Jump.

De onthulling van deze datum is langverwacht: Digimon Survive is aangekondigd in 2018 en stond oorspronkelijk op de planning voor 2019. Sindsdien is de game echter meerdere malen uitgesteld. Halverwege maart liet de game echter weer een teken van leven zien, met een uitgebreide trailer.

Digimon Survive is een mix tussen een visual novel en een turn-based RPG. Aan de ene kant boek je progressie door met personages te praten, relaties op te bouwen en de gebieden waar je bent te onderzoeken. Anderzijds verandert de game in een soort Triangle Strategy, waarin je met een team van maximaal tien Digimon je tegenstander probeert te verslaan.

Meer weten? Bandai Namco heeft op haar website een uitgebreide FAQ, waarin ze alles over de game uitleggen.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

River City Girls 2 krijgt twee personages uit Double Dragon via DLC

0

Nieuws River City Girls 2 krijgt twee personages uit Double Dragon via DLC

26-04-2024

0

Dennis

Gerucht: SEGA ontwikkelt reboots van Crazy Taxi en Jet Set Radio

3

Nieuws Gerucht: SEGA ontwikkelt reboots van Crazy Taxi en Jet Set Radio

20-04-2022

4

Erik

Sonic Origins snelt op 23 juni naar Nintendo Switch

4

Nieuws Sonic Origins snelt op 23 juni naar Nintendo Switch

20-04-2022

4

Erik

Reageer als eerste!