Deze Pokémon gebruiken de beste Pokémon UNITE-spelers!

  • Nieuws

  • 17 jan 22 om 16:32

  • Rik

  • 0

De Free-to-Start MOBA game Pokémon UNITE van The Pokémon Company en TiMi Studio Group krijgt nog elke maand nieuwe speelbare Pokémon. Zie je door alle Trevenants het bos niet meer? De top 10 meest gebruikte Pokémon door de top 100 spelers is nu bekend gemaakt. 

De lijst is samengesteld op basis van de laatste 20 matches van de top 100 spelers. Des te vaker een Pokémon gebruikt werd in deze ijkperiode, des te hoger de ranking. Nieuwkomer Dragonite pakt met 19,7% gelijk de top-positie. Elke vijfde match wordt hij wel een keer gebruikt. Eldegoss (10,2%) en Lucario (10,3%) maken de top 3 compleet. Lucario zakte twee plaatsen ten opzichte van de vorige patch en moet dus zijn toppositie inleveren. Andere opvallende veranderingen zijn de vijfde plaats voor Pikachu, die eerder nog op de vijftiende plaats stond en Snorlax die zich door drie plaatsen te stijgen de top tien binnen droomt.

Pokémon Unite is zowel beschikbaar op de Nintendo Switch als op mobiele apparaten. De game is Free-to-Start en heeft geen Nintendo Switch Online abonnement nodig. Over drie dagen zal de ranking weer aan verandering onderhevig zijn, want dan maakt Trevenant zijn debuut in de game.

Wat is jouw main Pokémon in Pokémon Unite en ga je op basis van deze lijst andere Pokémon uitproberen? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Eerste trailer voor My Hero Academia: Ultra Rumble

0

Nieuws Eerste trailer voor My Hero Academia: Ultra Rumble

17-01-2022

0

Rik

Of Lost Kingdoms is het nieuwe Summoning Event in Fire Emblem Heroes

0

Media Of Lost Kingdoms is het nieuwe Summoning Event in Fire Emblem Heroes

16-01-2022

0

Robin

Reageer als eerste!