Deze opslagdata-bonussen krijg je in Pokémon Legends: Arceus

  • Nieuws

  • 15 dec 21 om 16:00

  • Erik

  • 0

The Pokémon Company heeft bekend gemaakt welke bonussen je krijgt in Pokémon Legends: Arceus met opslagdata van andere Pokémon-spellen. Dit omvat onder andere de mythische Pokémon Shaymin en Darkrai.

Alle hoofdspellen van Pokémon op de Nintendo Switch, waaronder het recent verschenen Pokémon Shining Pearl en Brilliant Diamond, geven opslagdata-bonussen. Het gaat om de volgende:

  • Pokémon Sword & Shield
    Een kans om de mythische Pokémon Shaymin aan je team toe te voegen. Je kunt Shaymin vangen via een speciale queeste in Jubilife Village nadat je de game hebt uitgespeeld. Daarnaast is er een Shaymin Kimono Set beschikbaar nadat je bij het Galaxy Expedition Team bent gekomen.
  • Pokémon Let’s Go, Eevee! en Let’s Go, Pikachu!
    Een speciaal Pikachu Mask en/of Eevee Mask, afhankelijk van de versie die je hebt. Deze is te verkrijgen in de kledingzaak nadat je bent toegetreden tot het Galaxy Expedition Team.
  • Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl
    Een kans om de mythische Pokémon Darkrai aan je team toe te voegen. Hiervoor moet je speciale ‘research quests’ voltooien, die uiteindelijk lijden tot een ontmoeting. Daarnaast is er een Modern Team Galactic Set beschikbaar.

Bekijk hieronder aan screenshots van de extra content.

Pokémon Legends: Arceus verschijnt op 28 januari 2022 voor de Nintendo Switch. Recentelijk zijn Hisuian Zorua en Zoroark aangekondigd als nieuwe Pokémon.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op 10 november 2021. Op 15 december 2021, 16:00 uur zijn de opslagdata-bonussen van Brilliant Diamond en Shining Pearl toegevoegd.

Bron: Serebii

Like dit bericht:

Recente artikelen

LEVEL-5 stelt VISION 2024-presentatie uit tot ‘zomer 2024’

1

Nieuws LEVEL-5 stelt VISION 2024-presentatie uit tot 'zomer 2024'

19-04-2024

1

Rik

Sea of Stars naar Nintendo Switch in de winter van 2022

3

Nieuws Sea of Stars naar Nintendo Switch in de winter van 2022

15-12-2021

3

Erik

Maak kennis met de clans uit de Hisui-regio in Pokémon Legends: Arceus

3

Media Maak kennis met de clans uit de Hisui-regio in Pokémon Legends: Arceus

15-12-2021

4

Erik

Reageer als eerste!