Demo van Triangle Strategy nu beschikbaar in de eShop

  • Nieuws

  • 10 feb 22 om 00:29

  • Jeroen

  • 0

Naast een nieuwe trailer die getoond werd tijdens de Nintendo Direct, kwam er ook het nieuws naar buiten dat er nu al een demo beschikbaar is in de eShop!

Deze speelbare demo laat je alvast de eerste drie hoofdstukken van de aankomende RPG Triangle Strategy uitproberen. Mocht je na het spelen nu beslissen dat je toch de volledige game gaat kopen is er ook goed nieuws: de voortgang die je hebt geboekt in de demo kun je ook meenemen naar de volledige versie die op 4 maart uit gaat komen!

Triangle Strategy lijkt enorm op een andere Switch-rpg van Square Enix: Octopath Traveler. Qua gameplay zijn er wel verschillend, want Triangle Strategy gaat iets meer de tactische kant op. Zoals bekend van spellen als Fire Emblem Three Houses heb je in dit geval dus te maken met hoogteverschillen, een aantal stappen dat je kunt zetten en ook teamgenoten die meer of minder bereik hebben in bepaalde situaties.

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Splatoon 3 verschijnt deze zomer voor Nintendo Switch

3

Nieuws Splatoon 3 verschijnt deze zomer voor Nintendo Switch

10-02-2022

3

Erik

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition vaart naar Nintendo Switch

2

Nieuws Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition vaart naar Nintendo Switch

10-02-2022

2

Mitch

Reageer als eerste!