Demo van Process of Elimination verschenen op Switch

  • Nieuws

  • 14 mrt 23 om 21:23

  • Thijmen

Er is een nieuwe demo voor Process of Elimination beschikbaar op de Nintendo Switch. De demo kan gedownload worden via de Nintendo eShop.

In Process of Elimination speel je als een detective genaamd Wata Hojo. Hij sluit zich aan bij een Detective Alliance die uit veertien personen bestaat, op het mysterieuze eiland Morgue om een seriemoordenaar te onderzoeken. Uiteindelijk komen de detectives tot de gruwelijke ontdekking dat de moordenaar zich onder hen bevindt! Het doel van het spel is om je onschuld te bewijzen en de identiteit van de moordenaar te onthullen. Dit doe je door belangrijke locaties rond het eiland Morgue te verkennen en onderzoek uit te voeren.

Process of Elimination zal vanaf 11 april 2023 te spelen zijn op de Nintendo Switch. De demo van het spel is te downloaden via de Nintendo eShop.

Ga jij jezelf verdiepen in deze spannende demo van Process of Elimination? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo eShop

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 16 jaar, nog een echte puber dus ;). Ik doe aan wedstrijdzwemmen en ben van jongs af aan al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de fantastische spellen en consoles van Nintendo, die heerlijke tijden dat je lekker Mario Galaxy of Wii Sports aan het spelen was op de Wii. Ik hield vroeger ook erg veel van mijn Nintendo Wii U, omdat dit de eerste console was die ik zelf gekocht had. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik af en toe ook eens een spel zoals Bayonetta of Rocket Leaugue. Verder kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft.

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

2

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

2

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Wat speel je dit weekend? [1 april]

3

Special Wat speel je dit weekend? [1 april]

01-04-2023

5

Erik

Reageer als eerste!