Demo aangekondigd voor Theatrhythm Final Bar Line

  • Nieuws

  • 31 jan 23 om 12:02

  • Dennis

Op woensdag 1 februari komt er een demo voor Theatrhythm Final Bar Line. Hierin zijn maar liefst dertig nummers speelbaar!

Square-Enix laat weten dat er morgen, woensdag 1 februari, een demo uitkomt voor Theatrhythm Final Bar Line. Het belooft een omvangrijke demo te worden, want deze bevat maar liefst dertig speelbare nummers.

Daarnaast zijn er dertig speelbare karakters, die je in de demo kunt laten groeien tot level dertig. Deze voortgang wordt overgenomen naar de volledige versie wanneer je het spel aanschaft.

In de onderstaande afbeelding is te zien welke tracks er allemaal in de demo zitten.

Theatrhythm Final Bar Line verschijnt op 16 februari voor de Nintendo Switch. Deze Final Fantasy spin-off is een ritmespel met RPG-elementen, en bevat 385 nummers uit de Final Fantasy serie. Daarnaast komt er betaalde DLC welke nummers bevat uit andere Square-Enix titels zoals Live A Live en The World Ends With You.

Ga jij je ritmegevoel testen in deze demo? Laat het ons weten in de comments!  

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

waluigi movie

1

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

5

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

5

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Reageer als eerste!