Delphox nu beschikbaar in Pokémon Unite + trailer

  • Nieuws

  • 08-06-2022 14:49

  • Rik

0

Een paar dagen geleden konden we al melden dat het Fire- & Psychic type Delphox naar Pokémon Unite zou komen, vanaf vandaag is Delphox ook echt speelbaar. Ook is eindelijk de trailer en meer informatie vrijgegeven over de nieuwste toevoeging.

Normaal gesproken wordt deze informatie tegelijk gedeeld met de aankondiging, maar dat was deze keer niet het geval. Delphox zal spelen als een Ranged Attacker. De vuurvos werd geïntroduceerd in Pokémon’s zesde generatie en is de laatste evolutie van de Kalos-starter Fennekin. Bekijk Delphox in actie in de 30 seconden durende trailer hieronder:

Pokémon Unite kwam op 21 juli 2021 uit voor de Nintendo Switch. Op 22 september kwam de game ook uit voor mobiele apparaten. De game is Free-to-Start en heeft geen Nintendo Switch Online abonnement nodig.

Heb jij Delphox al uitgeprobeerd in Pokémon Unite? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!