Deel 2 van gratis The Wonderful 101 DLC nu beschikbaar

  • Nieuws

  • 26 mei 23 om 13:07

  • Dennis

Vorige week bracht PlatinumGames onverwachts deel een uit van de gratis The Wonderful 101 DLC. Nu is ook het tweede deel van The Wonderful One: After School Hero te spelen!

Vorige week vervulde PlatinumGames de belofte die ze maakten bij hun Kickstarter-campagne, namelijk dat The Wonderful 101: Remastered DLC zou krijgen. Het eerste deel van The Wonderful One: After School Hero DLC was vanaf toen gratis te downloaden.

Vandaag laat de uitgever weten dat ook het tweede deel van de DLC-campagne beschikbaar is. In deel twee ga je verder met Luka’s opleiding tot held. In tegenstelling tot de 3D-actie van het hoofdspel, speelt de DLC als een 2D side-scroller. In de tweet hieronder zie je hoe dat eruit ziet.

The Wonderful 101 verscheen oorspronkelijk voor de Wii U. In mei 2020 verscheen na een geslaagde Kickstarter-campagne The Wonderful 101: Remastered. Deze game werd door ons beoordeeld met een 8.

Heb jij het eerste deel van de DLC gespeeld, en zo ja wat vond je ervan? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

A Highland Song – Veel Highland, weinig song

0

Review A Highland Song - Veel Highland, weinig song

05-12-2023

0

Joran

Princess Tour scheurt naar Mario Kart Tour

1

Nieuws Princess Tour scheurt naar Mario Kart Tour

26-05-2023

3

Rik

Alle nieuwe games uit Marvelous Showcase 2023

1

Nieuws Alle nieuwe games uit Marvelous Showcase 2023

26-05-2023

2

Erik

Reageer als eerste!