'Debuut trailer' voor Trinity Trigger

  • Nieuws

  • 27-05-2022 15:14

  • Rik

0

De nieuwe JRPG Trinity Trigger houdt sinds de eerste teaser van een week geleden de gemoederen bezig. Vandaag staat de officiële debute trailer online op Youtube.

De trailer is volledig in het Japans en biedt geen ondertiteling aan. De precieze informatie uit de trailer is dus lastig te volgen voor Westerlingen. Op basis van wat we al weten van het verhaal begint de trailer waarschijnlijk met een introductie van de wereld. In vroegere tijden streden de Goden van Orde en Chaos met enorme wapens tegen elkaar. Het neerkomen van deze wapens op de planeet dreigde deze te verscheuren. Sindsdien gebruiken de Goden uitverkoren menselijke strijders om hun conflicten uit te vechten. Hoofdpersonage Cyan is zo’n uitverkoren Warrior of Chaos. Ook zijn kompanen Eris en Xanthys worden geïntroduceerd in de trailer. Voor de rest bestaat de trailer hoofdzakelijk uit gameplaybeelden, al worden ook de familiar-wezentjes getoond. Op het einde legt de trailer nog even nadruk op de sterrenstaf die aan het project werkt: grote namen uit de industrie die in het verleden aan iconische JRPG’s hebben gewerkt komen samen voor Trinity Trigger. Ook wordt een CD met de soundtrack aangekondigd.

Er is al sinds een paar dagen een demo beschikbaar in de Japanse eShop voor Trinity Trigger. Ook deze is geheel in het Japans. De Japanners kunnen op 15 september aan de slag met de game op Nintendo Switch, Playstation 4/5 en PC. Voor het Westen zijn nog geen specifieke aankondigingen gedaan.

Wat vind jij van de eerste officiële trailer van Trinity Trigger? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!