De grootste Comic Con van Nederland gaat weer van start

  • Nieuws

  • 4 nov 22 om 09:20

  • Robin

Op 19 en 20 november is N1-UP bij het grootste geek-evenement van Nederland: de Comic Con. Ben jij er dit jaar ook bij?

Heroes Dutch Comic Con gaat weer los en heeft weer een druk programma om van te genieten. Deze wintereditie staat weer vol met games, comics, cosplay en meer. Zoals eerder vermeld is Nintendo er ook. Daarnaast heeft de organisatie ook al aangekondigd dat er een heus Super Smash Bros. Ultimate toernooi wordt georganiseerd.

Naast het bezoeken van de Nintendo-stand, is er ook genoeg te doen op andere gebieden. Zo komen er verschillende acteurs langskomen zoals Jenna Coleman, bekend als Johanna Constantine in The Sandman, en als Clara Oswald in Doctor Who. Laatstgenoemde is voor Nintendo-fans voornamelijk bekend als de stem van Melia Antiqua van de Xenoblade Chronicles-franchise.

Niet alleen Nintendo en Jenna Coleman zijn aanwezig: ook Evelyne AKA Lucario, Dennis en Robin zullen op het evenement rondlopen. Check dus zeker de Nintendo-stand, daar loop je ons vast tegen het lijf! Mocht jij er ook zijn, laat het ons dan weten – dan kunnen we zeker een babbel maken.

Ben jij op Dutch Comic Con? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

waluigi movie

0

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

1

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

4

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Discussieer met ons mee! 1

Rynelan

04-11-2022

#7397‍

12 comments

Ik was te laat met tickets. Toen de verkoop startte dacht ik dat komt straks wel.. had het even druk.. niet wetende dat het vlak daarna al uitverkocht was. 

 

Ik ben wel eens vaker geweest (pre-corona) en altijd het idee gehad dat je zelfs de dag zelf nog zo naar binnen kon. Blijkbaar is het wat populairder geworden 😅