Gatekeeper uit Three Houses nu beschikbaar in Fire Emblem Heroes

  • Nieuws

  • 17 aug 21 om 20:38

  • Erik

  • 0

De naamloze held ‘Gatekeeper’ is vanaf vandaag beschikbaar in Fire Emblem Heroes. Hij vormt onderdeel van het New Heroes: Keepers of Faith-summoning event, en is door de Choose Your Legends-poll in de mobiele strategiegame gestemd door fans.

Met liefst 72.267 stemmen laat Gatekeeper, die in Fire Emblem: Three Houses een gewone NPC is, zelfs Marth achter zich. Het Fire Emblem-icoon moet genoegen nemen met de tweede plaats. Onder de dames waren Marianne (33.555 stemmen), ook uit Three Houses, en Eirika uit Fire Emblem: The Sacred Stones het populairst.

Je kunt gedurende New Heroes: Keepers of Faith een van hen helemaal gratis oproepen als 5 sterren-held. Gatekeeper is een gloednieuw personage, terwijl Marth, Marianne en Eirika speciale versies zijn. Keepers of Faith komt daarnaast met een nieuw Story Chapter: Howling Descent.

The Gatekeeper is een groene magiër die vecht met zijn ‘Charging Horn’. Hiermee roept hij een bekende gezichten op uit Fire Emblem: Three Houses, die door de poorten stormen richting de vijand. Daarnaast kent hij Harsh Command+, Close Reversal, Detailed Report en Joint Drive Def.

Het is de eerste keer dat Nintendo een naamloos personage aan Fire Emblem Heroes heeft toegevoegd. De game is sinds 2 februari 2017 beschikbaar voor iOS en Android.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

0

Media Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

25-04-2024

1

Erik

Fortnite’s nieuwste spelmodus is net Among Us

2

Nieuws Fortnite's nieuwste spelmodus is net Among Us

17-08-2021

0

Erik

Speel vanaf morgen als Blissey in Pokémon Unite

0

Nieuws Speel vanaf morgen als Blissey in Pokémon Unite

17-08-2021

1

Erik

Reageer als eerste!