Danganronpa Decadence kent microtransacties en gacha-elementen

  • Nieuws

  • 29 sep 21 om 15:18

  • Erik

  • 0

Met echt geld kun je in Danganronpa Decadence á la Fire Emblem Heroes personages en voorwerpen ontgrendelen. Dit geldt specifiek voor Danganronpa S: Summer Camp, de nieuwe game in de bundel.

Ter verheldering: alles in Summer Camp is te verkrijgen door te grinden en te spelen, maar de portemonnee trekken versnelt het ontgrendelproces. In die game gebruik je in-game ‘Monocoins’ en ‘Mononomicoins’ om personages, voorwerpen en zogenaamde upgrade cards te ontgrendelen. Deze zijn ook voor echt geld aan te schaffen.

Je gebruikt deze personages voor het in-game bordspel en voor de Tower of Despair – waar je door 200 verdiepingen aan vijanden vecht. In laatstgenoemde verdien je geen ervaringspunten – dus die verkrijg je tijdens het spelen van het bordspel (of door wat centjes uit te geven).

In Danganronpa: Trigger Happy Havoc, Danganronpa 2: Goodbye Despair en Danganronpa V3: Killing Harmony zitten, net als in de originele games, geen microtransacties. Danganronpa S: Summer Camp is ook buiten de Decadence-collectie aan te schaffen.

Danganronpa Decadence verschijnt op 3 december voor de Nintendo Switch. Gisteren verscheen er bijna twee dozijn aan screens.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Mythic Hero Ótr: Kingsbrother naar Fire Emblem Heroes

0

Nieuws Mythic Hero Ótr: Kingsbrother naar Fire Emblem Heroes

29-09-2021

0

Erik

Donkey Kong-serie tikt 65 miljoen verkopen aan

8

Nieuws Donkey Kong-serie tikt 65 miljoen verkopen aan

29-09-2021

5

Rik

Reageer als eerste!