Cult of the Lamb en Don't Starve teasen cross-over

  • Nieuws

  • 18 aug 23 om 09:34

  • Erik

  • 0

Cult of the Lamb lijkt een cross-over met Don’t Starve te krijgen en vice versa. Zowel Devolver Digital als Klei teaset een dergelijke samenwerking voor 21 augustus. 

Beide hebben een video gepost waarin een van de personages opduikt in de game van de ander. Zo is in de teaser van Klei het demonische lammetje uit Cult of the Lamb te zien.

De kans is groot dat het om add-on-content of een update voor Cult of the Lamb en Don’t Starve gaat. Maandag 21 augustus komen we meer te weten.

 

In Cult of the Lamb richt je een satanische cult op, waarin je je volgers tevreden moet houden en duivels gebroed verslaat in roguelite-achtige levels. De game heeft sinds release vele updates gekregen. Don’t Starve is een survivalspel waarin jij een wereld verkent vol vreemde wezens en gevaren.

Cult of the Lamb is sinds 11 augustus 2022 op de Nintendo Switch verkrijgbaar. Don’t Starve en multiplayer uitbreiding Don’t Starve Together sinds 12 april 2022.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Multiplayer Sale van start in de Switch eShop

1

Nieuws Multiplayer Sale van start in de Switch eShop

18-08-2023

2

Dennis

Fan Friday: een Splatoon-appartementje

2

Special Fan Friday: een Splatoon-appartementje

18-08-2023

3

Rik

Reageer als eerste!