Update Cris Tales voegt nieuw personage toe

  • Nieuws

  • 18 dec 21 om 11:27

  • Erik

  • 0

Cris Tales heeft een forse gratis update ontvangen. Deze voegt onder andere een nieuw einde, een fris personage en een vers ingericht Coliseum toe.

Daarnaast verbetert de update de laadtijden van de Nintendo Switch-versie met 30%. Modus Games heeft een trailer uitgebracht ter ere van de nieuwe content. Deze laat onder andere het nieuwe personage Adri in actie zien.

De update voegt het volgende toe:

Nieuw personage: Adri
Adri is een robotingenieur die ontmoet in St. Clarity. Ze speelt een grote rol in het laatste deel van het verhaal. Tijdens gevechten heeft ze de rol van Summoner; ze bouwt machines als mijnen en schietgerei die versterkt kunnen worden door Crisbell’s tijdkrachten. Ze is het zevende personage in de game.

Dungeon
Adri krijgt ook haar eigen dungeon met een mechanisch thema. Hier vindt je nieuwe vijanden en puzzels.

Een nieuw en verbeterd Coliseum
In het Coliseum vecht je waves aan steeds sterker wordende vijanden voor nieuwe uitrustingen, schatten en andere beloningen. Het kent nieuwe vijanden en een speciale eindbaas. Je kunt er komen door met de reizende handelaar te spreken.

En verder:

  • Completeer deze extra content, en je krijgt een nieuwe cutscene en einde voor Cris Tales te zien
  • Alle nieuwe content is beschikbaar tegen het einde van de game. Heb je het al uitgespeeld, dan hoef je simpelweg je laatste opslagdata te laden.
  • Meer kleine toevoegingen. Check alle patchdetails op de website van Modus Games.

Cris Tales is sinds 20 juli beschikbaar voor de Nintendo Switch. Dreon zegt er het volgende over in zijn review: “Cris Tales weet op een unieke wijze het concept van tijd te gebruiken en ik heb al een lange tijd niet meer zo genoten van een vechtsysteem als dat van Cris Tales.”

Bron: Modus Games

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

0

Nieuws Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

23-04-2024

1

Rik

Commodore 64-spellen komen misschien naar Nintendo Switch

5

Nieuws Commodore 64-spellen komen misschien naar Nintendo Switch

18-12-2021

0

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [18 december]

2

Special Wat spelen jullie dit weekend? [18 december]

18-12-2021

2

Erik

Reageer als eerste!