Coconut Mall geüpdatet: Auto's bewegen eindelijk

  • Nieuws

  • 4 aug 22 om 17:09

  • Rik

  • 2

Vandaag kwam om 16:00 uur de Wave 2-update beschikbaar in Mario Kart 8. Niet alleen voegde het de acht nieuwe DLC-tracks toe van de tweede Wave van de Circuit-uitbreidingspas, er is ook een ander circuit aangepast. 

Coconut Mall, dat onderdeel was van de eerste wave van de DLC, heeft een update gekregen. In tegenstelling tot de originele Wii-versie van het circuit, bleven de auto’s op het laatste deel van de baan stil staan in de Switch-versie. Veel fans uitten hierover hun ongenoegen op social media. Nintendo heeft deze kritieken gehoord en een aanpassing doorgevoerd in Coconut Mall. Vanaf vandaag bewegen de auto’s weer. De bewegingen zijn niet een op een nagebootst. In plaats van voorspelbaar heen en weer te rijden, driften de auto’s nu onverwachts donuts over de baan. Bekijk het filmpje dat Nintendo of America hiervan plaatste zelf:

Coconut Mall is alleen te spelen voor eigenaren van de Circuit-uitbreidingspas, het is geen onderdeel van het standaard-aanbod van Mario Kart 8 Deluxe.

Vind jij de aanpassing van Coconut Mall een verbetering? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Gori: Cuddly Carnage krijgt lanceerdatum en nieuwe trailer

0

Nieuws Gori: Cuddly Carnage krijgt lanceerdatum en nieuwe trailer

23-04-2024

1

Mark

Kijk 9 augustus naar de Monster Hunter Rise: Sunbreak update-presentatie

1

Nieuws Kijk 9 augustus naar de Monster Hunter Rise: Sunbreak update-presentatie

04-08-2022

2

Jeroen

Showdown Sale in de Nintendo eShop geeft korting op multiplayergames

0

Nieuws Showdown Sale in de Nintendo eShop geeft korting op multiplayergames

04-08-2022

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

4 aug 22 om 17:53

#6240‍

3756 XP | 707 comments

Hier ben ik blij mee. Die stilstaande auto's waren zo saai. Ik heb het even uitgeprobeerd, ze komen soms lekker snel scheuren, waardoor ik soms er tegenaan knalde. Dit zijn goede stappen.

rob1N

9 aug 22 om 12:38

#6274‍

5406 XP | 1041 comments

gelukkig, meer hazards!!