Co-op mode trailer voor Spells & Secrets

  • Nieuws

  • 12 mei 22 om 15:00

  • Rik

  • 0

Uitgever Rokaplay heeft een nieuwe trailer online gezet voor de indie-titel Spells & Secrets. In deze trailer wordt de co-op modus van de game uit de doeken gedaan.

Eerder konden we al berichtten over de aankondiging van de game. Toen liep er nog een kickstarter-campagne om alle kosten te dekken, op moment van schrijven was de campagne slechts een paar honderd euro verwijderd van het doel. Het is dan ook geen verrassing dat het uiteindelijk opgehaalde bedrag ruim vijf keer zo veel is als het streefbedrag van €20.000,-.

Door het succes van de Kickstarter zijn er extra kostuums toegevoegd als strech goals.

Spells & Secrets is een Fantasy roguelike die zich afspeelt in een procedurally generated tovenaarsschool: Greifenstein. De speler zal de academie verkennen met hun eigen avatar en gebruik kunnen maken van physics-based spreuken.

In de co-op mode trailer zien we twee tovenaarsleerlingen die samen verschillende spreuken toepassen in de wereld. Het gaat om zowel combat-spells (gevechtsspreuken) als om niet-agressieve spreuken om puzzels op te lossen.

Spells & Secrets moet in kwartaal 3 of 4 van 2023 uitkomen voor de Nintendo Switch. Eerder dit jaar komt er al een early acces beschikbaar op Steam voor backers van het project.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Duck Hunt bestaat 40 jaar

1

Special Duck Hunt bestaat 40 jaar

23-04-2024

1

Mark

Another Crab’s Treasure klauwt zich naar de Switch in 2023

1

Media Another Crab's Treasure klauwt zich naar de Switch in 2023

12-05-2022

6

Dennis

Mario Kart Tour kondigt Peach vs. Bowser Tour aan

0

Nieuws Mario Kart Tour kondigt Peach vs. Bowser Tour aan

12-05-2022

4

Rik

Reageer als eerste!