Charlie Day ziet graag een Luigi's Mansion-film

  • Nieuws

  • 20 feb 22 om 15:13

  • Kitty

  • 1

Charlie Day, die de stem van Luigi verzorgt in de aankomende Super Mario Bros.-film, ziet graag een spin-off film verschijnen voor zijn bange held. 

In een interview met ComicBook.com kwam het onderwerp op de Super Mario Bros.-film. Charlie Day staat meer dan open voor een film met Luigi in de hoofdrol (vertaald):

Ja, mijn zoon was laatst Luigi’s Mansion aan het spelen op zijn Switch. Kijk, ik ben blij dat ik de kans krijg, ik ben opgegroeid met het spelen van Super Mario Brothers net als iedereen die ik ken dus, we zullen zien! Het is net als met alles in het leven, ik ga als ik uitgenodigd word!

 

charlie day chris pratt mario luigi

Aan het succes van Luigi’s Mansion-games zal het in ieder geval niet liggen: deel drie op de Nintendo Switch is met dik elf miljoen verkopen de #13 best verkopende game op de console. De film van Super Mario Bros. moet eind 2022 te zien zijn in de bioscoop. Er is een flinke cast aan beroemdheden ingezet om de stemmen van de personages te vertolken. Dat Chris Pratt Mario’s stem in gaat spreken zorgde voor enige controverse.

Charlie Day is de tweede acteur die Luigi gaat vertolken. De eerste keer verscheen Luigi in een live action-film op het witte doek, maar deze film was geen succes, onder andere vanwege het uiterlijk van Bowser, Yoshi, Toad en Goomba.

Een live action Super Mario Bros.-film verscheen in 1993.

Zou jij graag een film zien van Luigi’s Mansion? Laat het weten in de comments!

Met dank aan N1-Up lid Apenknul voor de nieuwstip!

Bron: Comicbook.com

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

River City Girls 2 krijgt twee personages uit Double Dragon via DLC

0

Nieuws River City Girls 2 krijgt twee personages uit Double Dragon via DLC

26-04-2024

0

Dennis

Fundamenten gestort voor Amerikaanse Super Nintendo World

5

Nieuws Fundamenten gestort voor Amerikaanse Super Nintendo World

20-02-2022

1

Rik

Wat als Nintendo… EA Games koopt?

8

Column Wat als Nintendo... EA Games koopt?

20-02-2022

3

Dreon

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

20 feb 22 om 15:32

#3767‍

3756 XP | 707 comments

Er komt dus een Mario film, een DK film, en Charlie Day praat dat hij al te graag in een Luigi's Mansion film zou willen zitten. Nog niks is bekend van alles, behalve de acteurs/actrices. Ik heb toch wel goede hoop voor de Super Mario film, als de acteurs al zo enthousiast zijn. Een NCU lijkt me tof, met een Super Smash Bros. Film als een soort Avengers film.