Capcom Fighting Collection aangekondigd voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 21 feb 22 om 23:41

  • Robin

  • 0

Capcom heeft vandaag Capcom Fighting Collection aangekondigd voor de Nintendo Switch.

Vorige week had Capcom een countdown website opgestart voor een aankondiging. In deze aankondiging werd Street Fighter 6 aangekondigd die niet naar de Nintendo Switch komt. Wel is er een collectie game aangekondigd voor de Nintendo Switch: Capcom Fighting Collection.

In deze game zitten verschillende fighting klassiekers van Capcom zoals eerder genoemde Darkstalkers, Night Warriors, Vampire Savior, Vampire Hunter 2 (JP ver.) en Vampire Savior 2 (JP ver.). Ook Red Earth (deze is voor eerst het op home consoles), Cyberbots, Super Puzzle Fighter II Turbo, Hyper Street Fighter II en Super Gem Fighter Minimix zitten in deze collectie game.

Ook zijn er nieuwe features toegevoegd aan de game zoals Online Play. Hierin kan je zowel casual als ranked spelen. Ook zijn er extra features zoals een Training Mode, Fighter Awards welke erg doen denken als achievements maar ook filters die je beeld aanpassen tot bijvoorbeeld een arcade monitor.

Daarnaast zijn er ook Quality of Life features zoals het aanpassen van knoppen en het aanpassen van de moeilijkheidsgraad. Als laatste is er ook een museum toegevoegd waar de speler concept art van de games kan vinden.

Capcom Fighting Collection komt 24 juni 2022 uit op de Nintendo Switch. Wat vinden jullie van de aankondiging?

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Nintendo deelt video Paper Mario: The Thousand-Year Door

0

Media Nintendo deelt video Paper Mario: The Thousand-Year Door

06-05-2024

2

Erik

Nieuwe trailer voor Red Wings: American Aces

0

Nieuws Nieuwe trailer voor Red Wings: American Aces

22-02-2022

0

Rik

Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

2

Nieuws Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

21-02-2022

3

Rik

Reageer als eerste!