Calme deelt teaser trailer

  • Nieuws

  • 6 aug 22 om 22:55

  • Rik

  • 0

Eerder deze week werd aangekondigd dat de adventure game Calme naar de Nintendo Switch komt. In navolging van de aankondiging heeft Nonohara Works een teaser trailer online geplaatst.

De teaser trailer verschilt van de al eerder vrijgegeven teaser trailer uit ons vorige bericht. Die moest meer gezien worden als sfeer-impressie. De nieuwe teaser trailer geeft ook nog geen goede indicatie van de gameplay, maar geeft de cozy sfeer van Calme wel goed weer. Het is weinig verrassend dat er nog niet de diepte ingedoken wordt. De game bevindt zich immers nog in de vroege ontwikkelingsfase. Calme staat op zijn vroegst gepland ‘ergens na 2024’. De trailer is in het Japans, maar heeft op belangrijke punten een Engelse ondertiteling actief staan op Youtube. Bekijk de teaser trailer hieronder zelf:

Calme heeft nog geen releasedatum, maar moet na 2024 uitkomen op de Nintendo Switch.

Wekt deze teaser trailer jouw interesse in Calme? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Tales of Kenzera: ZAU krijgt lanceertrailer

0

Media Tales of Kenzera: ZAU krijgt lanceertrailer

20-04-2024

0

Mark

Mario Kart 8 Deluxe stream

10

Livestream Terugkijken - Mario Kart Wave 2 in het Koopa Café!

07-08-2022

4

Mitch

Terugkijken: Koopa Café Live Podcast!

1

Livestream Terugkijken: Koopa Café Live Podcast!

06-08-2022

2

Dre

Reageer als eerste!