Bonus voor My Nintendo-leden op Heroes Dutch Comic Con

  • Nieuws

  • 19 jun 23 om 13:06

  • Dennis

Wie aankomend weekend naar Heroes Dutch Comic Con gaat en My Nintendo-lid doet er goed aan even langs Nintendo te gaan. Daar krijg je namelijk wat leuke extra’s!

Dit weekend (24 en 25 juni) is het weer tijd voor Nederlands grootste popcultuur-feest: Heroes Dutch Comic Con! Ook Nintendo is van de partij, en heeft wat leuks in petto voor wie de stand bezoekt. Leden van My Nintendo kunnen zich namelijk melden aan de balie, en krijgen dan 100 platinum punten én een cadeautje.

Om je goodies in ontvangst te nemen, dien je je QR-code te scannen bij de Nintendo stand. Dit kan via je Nintendo Switch of smart device. Hoe dat werkt staat uitgelegd op de website van Nintendo. Een My Nintendo-account is gratis, dus heb je deze nog niet dan kun je deze gratis aanmaken via https://accounts.nintendo.com/.

De Nintendo stand op Heroes Dutch Comic Con 22: Winter Edition

Naast deze incheck-actie heeft Nintendo nog een actie. Wie namelijk Zelda heet kan zich aanmelden voor een gratis kaartje én een goodiebag. De vorige editie van Heroes Dutch Comic Con was in de winter van 2022, toen waren Robin en Dennis aanwezig voor een uitgebreid verslag!

Ga jij naar Heroes Dutch Comic Con aankomend weekend? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Moving Out 2 lanceert 15 augustus op Nintendo Switch

1

Nieuws Moving Out 2 lanceert 15 augustus op Nintendo Switch

19-06-2023

1

Dennis

Speculatie: een Nintendo Direct in juni 2023?

6

Special Speculatie: een Nintendo Direct in juni 2023?

19-06-2023

6

Robin

Reageer als eerste!