Bestandsgrootte Kirby en de Vergeten Wereld bekend

  • Nieuws

  • 16 jan 22 om 17:27

  • Rik

  • 1

Eerder deze week werd de releasedatum van Kirby en de Vergeten Wereld via een nieuwe trailer bekend gemaakt. Een eShop-update maakt nu ook de download-grootte van de game bekend:

Wie de game digitaal wil aanschaffen moet ten minste 5,8 GB aan vrije ruimte beschikbaar hebben op zijn/haar Nintendo Switch of SD-kaart. Vooralsnog zou er geen extra download nodig zijn voor wie de game op een cartridge koopt. Zit jouw geheugen vol en heb je een nieuwe SD-kaart nodig? Hou dan het (gratis) Coconut-mall kanaal op onze discord-server in de gaten, onze redacteur Willem verzamelt hier de meest interessante koopjes en aanbiedingen voor je.

Hoeveel Kirby ook eet, groter dan 5,8 GB wordt hij niet

Kirby en de vergeten Wereld komt uit op 25 maart 2022 voor de Nintendo Switch.

Ga jij voor de fysieke of digitale versie van Kirby en de Vergeten Wereld? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Pepper Grinder main image N1UP

0

Review Pepper Grinder - Wonderlijker dan Mario

28-03-2024

0

Mitch

Intelligent Systems brengt Byleth-figurine uit

2

Nieuws Intelligent Systems brengt Byleth-figurine uit

16-01-2022

2

Rik

Random: Zo ziet Pokémon Sword & Shield eruit in Game Boy Color-graphics

2

Media Random: Zo ziet Pokémon Sword & Shield eruit in Game Boy Color-graphics

15-01-2022

3

Robin

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

16 jan 22 om 23:28

#3211‍

5821 XP | 1078 comments

Fysiek all the way. Naast verzamelwaarde, zit er ook gewoon te veel voordeel aan. Geen irritante installaties op patches/DLC na, geen rekening hoeven houden met die file size, je kunt het vaker (veel) goedkoper vinden dan in de eShop (iig wat officiële Nintendo games betreft), en mocht er nadat de servers offline zijn gehaald iets gebeuren met je apparaat kun je ze wel nog spelen op een nieuw of gerepareerd apparaat. Versus het digitale voordeel van het spel altijd bij je hebben een niet te hoeven wisselen vind ik fysiek gewoon veel beter.