Bestandsgrootte en technische details Digimon World Next Order bekend

  • Nieuws

  • 17 jan 23 om 01:17

  • Jeroen

  • 0

Deze nieuwe aflevering in de langlopende Digimon-franchise komt eind volgende maand alweer uit op de Nintendo Switch, zowel fysiek als digitaal in de Nintendo eShop!

Volgens een vertaling van de officiƫle Japanse website zou het spel grotendeels op 60 frames per seconde moeten draaien, maar zou het in bepaalde gevallen tot ongeveer 30 fps kunnen zakken. De resolutie van het spel is vastgesteld op 1080p als je de Switch in het dock neerzet, en 720p als je hem in de handheldmodus gebruikt. Verder is er ook bekend gemaakt hoeveel ruimte je op de Switch moet vrijmaken, dit is 6,7GB. Verder, omdat we toch bezig zijn, kun je hieronder ook nog een gameplay trailer bekijken!

Heb je genoeg ruimte op je Switch en ga je volgende maand aan de slag met deze versie Digimon game? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

0

Nieuws Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

19-04-2024

2

Rik

Lanceertrailer voor roguelike Lone Ruin

0

Media Lanceertrailer voor roguelike Lone Ruin

17-01-2023

1

Jeroen

Waarschuwing: Fire Emblem Engage is gelekt. Pas op voor spoilers!

0

Nieuws Waarschuwing: Fire Emblem Engage is gelekt. Pas op voor spoilers!

16-01-2023

2

Rik

Reageer als eerste!