Bekijk hier Pokémon: Hisuian Snow - Aflevering 2

  • Nieuws

  • 08-06-2022 15:26

  • Rik

0

The Pokémon Company heeft de tweede aflevering van Pokémon: Hisuian Snow gelanceerd. De aflevering heeft de naam ‘Fiery Reflections in Snow’ gekregen en speelt zich net zoals de rest van de mini-serie af in de wereld van Pokémon Legends: Arceus. 

De officiële omschrijving van de aflevering luidt als volgt (vertaald):

Nadat ze in een diep ravijn zijn gevallen, werken Alec en Hisuian Zorua samen om weer naar boven te klimmen. Maar wanneer Alec terugkeert met een Pokémon aan zijn zijde, schrikt hij van zijn vaders reactie!

De mini-serie bestaat uit drie afleveringen. De eerste aflevering, “Onto the Icy Blue”, kun je hier terugkijken. Lees meer over de Hisuian Snow mini-serie in het aankondigingsbericht.

De animatie is via het YouTube-kanaal van The Pokémon Company te zien, maar ook via de Pokémon TV-app op de Nintendo Switch.

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!