Bedenker Stardew Valley legt focus op volgende game

  • Nieuws

  • 6 sep 21 om 20:32

  • Erik

  • 0

Eric Barone weet niet of er nog een Version 1.6 komt van Stardew Valley. Tijdens de Stardew Valley Cup vertelt hij dat hij zich op dit moment focust op een volgende game.

“Ik zeg niet dat er nog een volgende Stardew Valley-update komt”, zegt de bedenker van de boerensimulator aan het eind van de Cup. “Ik weet het gewoon niet op dit moment. Nu ben ik gefocust op mijn volgende game. We zullen dus zien.”

Hij maakt dit statement na een vraag van een fan, of er eventueel nog meer bachelors of bachelorettes worden toegevoegd. Hoewel Barone wel meerdere in het achterhoofd heeft – is dit niet iets dat op dit moment in ontwikkeling is. Het kan ook zomaar zijn dat er helemaal geen versie 1.6 meer komt.

Barone geeft tipje van sluier over opvolger

Wat deze nieuwe game is? Barone zegt dat we het misschien binnenkort al te weten komen: “Ik kondig het misschien in de nabije toekomst al aan, maar niemand weet op dit moment wat het is. Wat ik wel wil zeggen is dat het wederom een pixel-art-game is in top-down-perspectief, net als Stardew Valley.” Hij voegt hieraan toe dat het project op sommige gebieden hetzelfde is, maar het ditmaal geen boerensimulator betreft. Laat ons niet te lang wachten, meneer Barone!

We hebben hiermee bevestiging waar Barone op dit moment aan werkt. Vorig jaar september vertelde hij nog tegen Game Informer dat hij op dit moment keek “wat de volgende stap was voor Stardew Valley” (link naar archief N1ntendo). Hierbij sloot hij een versie 1.6 of Stardew Valley 2 echter niet uit.

Stardew Valley verscheen op 5 oktober 2017 voor de Nintendo Switch. Het is een soloproject, volledig ontwikkeld door Eric Barone. In februari van dit jaar verscheen Version 1.5, een grote update die onder andere de Beach Farm toevoegde én gloednieuwe opties om je spelervaring aan te passen.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Pepper Grinder main image N1UP

0

Review Pepper Grinder - Wonderlijker dan Mario

28-03-2024

2

Mitch

Ontwikkelaar Sonic Colours: Ultimate belooft patch voor launchproblemen

2

Nieuws Ontwikkelaar Sonic Colours: Ultimate belooft patch voor launchproblemen

07-09-2021

0

Erik

Bordspel Labyrinth krijgt Mario & Pokémon-versies

0

Nieuws Bordspel Labyrinth krijgt Mario & Pokémon-versies

06-09-2021

1

Rik

Reageer als eerste!