Bayonetta 3 krijgt update naar versie 1.2.0

  • Nieuws

  • 11 jan 23 om 10:19

  • Dennis

Bayonetta 3 heeft een grote update gekregen! De update brengt onder andere bugfixes en aanpassingen in de gevechten en de moeilijkheidsgraad met zich mee.

Op dit moment kun je Bayonetta 3 updaten naar versie 1.2.0. De update brengt een hoop verbeteringen met zich mee. Zo kun je nu de animatie versnellen die je elke keer ziet wanneer je een Golem Chest opent.

Verder is de moeilijkheidsgraad verlaagd van een aantal Niflheim bonus levels. De Tricolored Keys, nodig om het Old Picture Book te openen, zijn ook makkelijker te ontgrendelen.

Ook de gevechten hebben wat aanpassingen gekregen. Zo is het voor Viola nu iets makkelijker geworden om een aanval te blokken en daarmee haar Witch Time te activeren. Tot slot zijn er een aantal bugs geplet. De volledige lijst van veranderingen is hier (in het Engels) te vinden.

Bayonetta 3 verscheen afgelopen oktober exclusief voor de Nintendo Switch. De game werd door ons beoordeeld met een 9.3, en het was zelfs Mitch zijn Game of the Year! In maart verschijnt de spin-off Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon. Een demo hiervan zit al verborgen in Bayonetta 3.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

A Highland Song – Veel Highland, weinig song

0

Review A Highland Song - Veel Highland, weinig song

05-12-2023

0

Joran

Return to Monkey Island krijgt fysieke release op Nintendo Switch

1

Nieuws Return to Monkey Island krijgt fysieke release op Nintendo Switch

11-01-2023

3

Dennis

Last Moon is een Zelda-achtige top-down RPG voor Switch

0

Nieuws Last Moon is een Zelda-achtige top-down RPG voor Switch

11-01-2023

2

Erik

Reageer als eerste!