Avatars Aang en Korra speelbaar in Nickelodeon All-Star Brawl

  • Nieuws

  • 2 okt 21 om 02:03

  • Rik

  • 1

Aarde, water, vuur, lucht: Aang (Avatar: The Last Airbender) en Korra (The Legend of Korra) zijn officieel aangekondigd voor Nickelodeon All-Star Brawl.

Het is geen verrassing dat deze populaire personages uit Nickelodeons Avatar-reeks speelbaar zijn, beide avatars waren al eerder gelekt. Beide personages hebben een Showcase trailer gekregen waarin hun move-sets en stages worden uitgelegd. Aang’s stage is gebaseerd op de Westelijke Luchttempel uit het derde seizoen van Avatar: The Last Airbender en Korra’s stage op de Geestenwereld zoals deze te zien was vanaf het tweede seizoen van The Legend of Korra.

Aang’s Showcase trailer

Korra’s Showcase trailer

Nickelodeon All-Star Brawl is een Super Smash Bros.-achtige game waarin verschillende personages uit het Nickelodeon-universum het tegen elkaar opnemen. Naast Aang en Korra maken onder andere SpongeBob Squarepants, Patrick Ster, de Teenage Mutant Ninja Turtles, Danny Phantom en Nigel Thornberry hun opwachting in de game.

Nickelodeon All-Star Brawl komt uit op 5 oktober voor de Nintendo Switch.

Trekken de avatars jou over de streep om Nickelodeon All-Star Brawl in huis te halen? Laat het ons weten in de comments.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Pokémon GO heeft grote veranderingen op de planning

0

Nieuws Pokémon GO heeft grote veranderingen op de planning

16-04-2024

2

Martijn

Eiyuden Chronicle: Rising komt naar de Switch + trailer

0

Media Eiyuden Chronicle: Rising komt naar de Switch + trailer

02-10-2021

2

Rik

Onthulling box-art voor Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp

4

Nieuws Onthulling box-art voor Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp

02-10-2021

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

2 okt 21 om 10:30

#1736‍

5852 XP | 1084 comments

Als ik deze game koop, zal het voor deze twee zijn. Avatar is echt een top serie, en stiekem hoop ik toch op nog een extra personage uit beide series. Zuko en Kuvira bijvoorbeeld.