"Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance" komt naar de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 14 aug 22 om 15:38

  • Rik

Een productpagina op Amazon Japan heeft het bestaan van ‘Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance’ voor de Nintendo Switch verraden. Er is op dit moment nog weinig bekend over de titel. Behalve dat de game nog dit jaar moet uitkomen.

Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance wordt uitgegeven door GameMill en heeft een releasedatum van 8 november 2022. Volgens de Amazon-productpagina is het product geschikt voor kinderen van 15 jaar en ouder. Het is niet duidelijk of dit een tijdelijke classificatie is of de officiële CERO-rating. De CERO is de Japanse tegenhanger van onze Europese PEGI. De pre-order prijs is ¥9.181,-. Dit staat op het moment van schrijven gelijk aan €67,03. Verdere informatie is nog niet bekend over de game. Waarschijnlijk komt deze informatie beschikbaar zodra de game officieel aangekondigd wordt.

Avatar: The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender werd voor het eerst uitgezonden tussen 2005 en 2008. De serie speelt zich af in een fantasy-wereld waar sommige mensen de gave hebben om een van de vier elementen (water, aarde, vuur of lucht) te ‘sturen’. Nadat de Vuurnatie een honderdjarige oorlog tegen de andere drie naties is gestart, is het aan de recent ontwaakte avatar Aang om de vrede te herstellen. Als avatar is hij de enige persoon die alle vier de elementen kan sturen en is hij de brug tussen de fysieke wereld en de geestenwereld. Avatar: The Last Airbender wordt gezien als een van de beste animatieseries van deze eeuw. Van 2012 tot 2014 werd vervolgserie The Legend of Korra uitgezonden. Vorig jaar werd er een officiële Avatar Studios opgericht om nieuwe Avatar-projecten te creëren. Ook werkt Netflix aan een live-action versie van de serie. Het is nog niet bekend op welke versie van de serie Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance gebaseerd is.

Wat hoop jij te zien van een nieuwe Avatar-game? Laat het ons weten in de comments!

Bron: amazon Japan

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Muziek Xenoblade 2’s Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

0

Nieuws Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

02-10-2023

2

Karlijn

THQ Nordic heeft nieuwe South Park-game in de maak

1

Nieuws THQ Nordic heeft nieuwe South Park-game in de maak

14-08-2022

2

Robin

Wat spelen jullie dit weekend? [13 augustus]

2

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [13 augustus]

13-08-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 5

Apenknul

14 aug 22 om 22:59

#6335‍

3077 XP | 578 comments

The Last Airbender is leuker dan The Legend of Korra, maar seizoen 3 van Korra is by far het beste wat ik in de Avatar reeks heb gezien.

Over dit spel heb ik mijn twijfels als het zo snel gereleased wordt, en we hebben nog niks gezien. Ik doe hier een voorzichtige uitspraak over, sinds ya know... GTA Trilogy the defective edition.

En we weten ook niet wat voor genre het wordt. Wordt het een RPG, wat oude avatar games waren. Kan het een Fighting game worden? Of een Beat 'm up? Wat me ook leuk lijkt is een Open World Adventure, zoals BotW enzo. Ik ben benieuwd, en houd het in de gaten, maar ben voorzichtig.

Rik

15 aug 22 om 15:36

#6341‍

4234 XP | 630 comments

Als het een tie-in zou zijn met een nog onaangekondigd avatar-project, hoeft het niet per se een slecht teken te zijn dat we nog niks gezien hebben. Toch is de kans vrij groot dat het shovelware blijkt te zijn.

De naam 'Quest for balance' doet wel vermoeden dat het iets van een verhaal gaat volgen, wat een RPG impliceert. Een fighting game zou meer een titel in de richting van 'bender rumble' oid krijgen.

Een grote Open World RPG a la BotW (en dan vooral het implementeren van de elementen, zoals vuur in BotW zat) zou inderdaad heel tof zijn. Ik zou dan het liefst een onbekende avatar uit het verleden zien als hoofdpersoon zodat de game verhaaltechnisch vrijheid heeft en de luchtnomaden kan toevoegen. Zo'n game heeft helaas een heel kleine kans om gerealiseerd te worden

Mitch

15 aug 22 om 16:13

#6342‍

2717 XP | 416 comments

Korra S3 was inderdaad megabaas.

calvin

15 aug 22 om 00:28

#6337‍

189 XP | 23 comments

Omg!Ik kan niet wachten! Ik hoop dat het wat wordt!

Yosher

15 aug 22 om 09:40

#6338‍

5080 XP | 943 comments

Ben wel fan van deze serie dus ik hoop echt dat het wat wordt. Maar ik houdt m'n hart vast ervoor....