Australische leeftijdsclassificatie voor onbekende Atelier-game

  • Nieuws

  • 16 sep 21 om 08:57

  • Rik

  • 0

De Australian classification database, de Australische tegenhanger van PEGI, heeft de game Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream opgenomen in haar database. Dit is de eerste keer dat er iets wordt vernomen van deze game.

Het lijkt erop dat de volgende game in de Atelier-serie geen vervolg wordt op het begin dit jaar verschenen Atelier Ryza 2, maar op de in 2015 verschenen game Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book. De eerste Atelier Sophie-game kwam uit voor de Playstation 4, maar maakte begin dit jaar de overstap naar de Nintendo Switch als DX-versie (link naar nintendo.nl).

Uitgever Koei Tecmo heeft de game nog niet bevestigd, maar heeft wel aangegeven dat ze een onaangekondigd project willen aankondigen tijdens de Tokyo Game Show later deze maand. Het ligt voor de hand dat deze nieuwe Atelier-game het mysterieuze project is.

Net zoals in Europa een PEGI-classificatie verplicht is om een game uit te mogen brengen, moet een game in Australië worden opgenomen in de classification database. Het is vaker voorgekomen dat het bestaan van games via deze database naar buiten komt. Atelier Sophie 2 heeft een PG-rating gekregen, die grofweg overeen komt met een PEGI 12-score.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

TOEM – Staat er mooi op

1

Review TOEM - Staat er mooi op

16-09-2021

1

Kitty

Fire Emblem Heroes krijgt bezoek van Abyss & Múspell Summoning Event

0

Nieuws Fire Emblem Heroes krijgt bezoek van Abyss & Múspell Summoning Event

15-09-2021

0

Erik

Reageer als eerste!