Atlus is Etrian Odyssey nog niet vergeten

  • Nieuws

  • 25 jul 21 om 16:24

  • Erik

  • 2

Atlus stelt fans gerust: we kunnen in de toekomst een nieuw deel in Etrian Odyssey verwachten. Het project wat ze een aantal jaren geleden teasden, staat nog steeds in de pijplijn.

Senior managing director Naoto Hiraoko zei tegen Famitsy dat ze ‘binnenkort’ graag meer informatie over het nieuwe Etrian Odyssey-project willen delen.

“We hebben nog geen datum bedacht, maar we willen graag meer delen over het nieuwe Etrian Odyssey-project dat we een aantal jaar geleden aankondigden. [..] Het is frustrerend, ik wil het je heel graag vertellen [lacht], maar wacht alsjeblieft een klein beetje langer voor de officiĆ«le aankondiging.”

Hij refereert hiermee naar de teaser trailer, die Atlus zonder context deelt in 2018 (link naar YouTube). Deze toonde een hoop grafstenen, met silhouetten van vele personages. Op de achtergrond speelt een onheilspellend muziekje.

In hetzelfde interview teaset hij ook dat er een “ander groots project in de pijplijn staat”. Hij benoemt dat dit als een verrassing kan komen voor velen. Nu maak je ons heel benieuwd, Hiraoko!

Etrian Odyssey

In Etrian Odyssey is je weg vooruit nog niet bepaald; die moet je zelf tekenen! Zo breng je langzaam een groots labyrint in kaart. Het meest recente deel van de serie kwam stiekem helemaal nog niet zo lang geleden uit: Etrian Oddysey Nexus verscheen op 5 februari 2019 voor de Nintendo 3DS. Hoewel het in mijn ogen wat aan innovatie ontbrak, was het nog altijd een ijzersterke dungeon crawler (link naar archief N1ntendo).

Wil je lekker dungeon crawlen op de Nintendo Switch? Dan moet je zeker NIS America’s Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk even checken.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Ontslagronde bij Square Enix: Westerse divisies worden ‘compleet opnieuw opgebouwd’

0

Nieuws Ontslagronde bij Square Enix: Westerse divisies worden 'compleet opnieuw opgebouwd'

15-05-2024

1

Rik

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury best verkochte game van 2021 in Nederland

0

Nieuws Super Mario 3D World + Bowser's Fury best verkochte game van 2021 in Nederland

25-07-2021

1

Erik

Valve: “Steam Deck is voor andere doelgroep dan Nintendo Switch”

2

Nieuws Valve: "Steam Deck is voor andere doelgroep dan Nintendo Switch"

25-07-2021

1

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Monokuma

25 jul 21 om 17:28

#922‍

807 XP | 137 comments

Ben benieuwd wat het gaat worden. Etrian Odyssey was echt een spelreeks dat voor de DS gemaakt was.

Fl@ppy

25 jul 21 om 18:32

#928‍

2831 XP | 548 comments

Heb de demo van deel 4 ooit eens gespeeld en was echt positief verrast. Vond het erg leuk, maar wilde er niet de volle mep voor betalen. En het is er daarna nooit meer van gekomen