Atelier Ryza krijgt anime-serie

  • Nieuws

  • 19 mrt 23 om 17:43

  • Rik

  • 0

Het is een goed jaar voor de Atelier Ryza-serie. Naast de release van Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key krijgen Ryza en haar kompanen ook een eigen anime-serie.

Dit werd vandaag bekend gemaakt. De studio Liden Films zal verantwoordelijk zijn voor de productie van de serie. Je kunt Liden Films onder andere kennen van Tokyo Revengers of Blade of the Immortal. De anime zal het verhaal volgen van Ryza’s eerste game: Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout. Deze game is ook beschikbaar op de Nintendo Switch. Er is een korte samenvatting van het verhaal en de setting gegeven (vertaald):

De hoofdpersoon is Ryza, een alledaags meisje. Moe van het saaie dorpsleven ontvlucht ze het dorp om met haar goede vrienden samen te komen op een geheime locatie om over hun dromen te praten en spannende avonturen te plannen. Op een dag besluiten de vastberaden Ryza en haar gezelschap naar het verboden “eiland aan de overkant van de kust” te gaan als hun eerste verkenningstocht. Samen met de alchemist en andere vrienden die ze daar ontmoeten, beleven ze een “zomeravontuur” dat ze nooit zullen vergeten.

Ook hebben we de eerste beelden van de anime-serie gekregen dankzij een teaser trailer:

De anime-serie van Atelier Ryza moet nog dit jaar verschijnen. Eerder deze week maakte uitgever Koei Tecmo nog bekend dat de serie tot op heden 1,6 miljoen exemplaren verkocht heeft.

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key komt uit op 24 maart 2023 voor de Nintendo Switch.

Ga jij kijken naar de Atelier Ryza-anime? Of speel je liever het eerste spel om het begin van Ryza’s verhaal mee te krijgen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

Super Mario Bros. Movie krijgt nieuwe tv-spot

2

Media Super Mario Bros. Movie krijgt nieuwe tv-spot

19-03-2023

4

Thijmen

Flame Keeper ontvangt lanceertrailer

0

Media Flame Keeper ontvangt lanceertrailer

19-03-2023

0

Thijmen

Reageer als eerste!