Atelier Ryza 3 deelt opening cinematic

  • Nieuws

  • 6 feb 23 om 16:38

  • Rik

  • 0

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key mag dan wel een maandje zijn uitgesteld, maar dat houdt de marketingplannen van Koei Tecmo niet tegen. Op het Youtube-kanaal van ontwikkelaar Gust is de opening cinematic van de game gedeeld.

De cinematic beleefde afgelopen weekend een live-premiere tijdens de Taipei Game Show. De opening heeft veel weg van een anime-opening, met bijbehorend J-pop nummer en scenes die de wereld en personages van de game laten zien. Atelier Ryza 3 had eigenlijk op 24 februari moeten uitkomen, maar volgens het ontwikkelteam heeft de game nog ‘een maandje langer nodig voor fine-tuning’. Als de game in de voetsporen treedt van de directe voorganger, zal Atelier Ryza 3 het extra maandje wachten waard zijn. Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy kreeg namelijk een 9(!) van onze oud-redacteur Daan. Ook Fire Emblem Engage, waarbij Gust verantwoordelijk was voor de visuals, gooide hoge ogen.

In Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key beleven Ryza en haar vrienden ‘een laatste avontuur rond de wortels van de alchemie’. Met de keuze uit elf terugkerende personages uit de vorige twee games en grotere maps dan voorheen belooft Gust de beste Atelier Ryza-ervaring tot nu toe.

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key komt op 24 maart 2023 uit voor de Nintendo Switch.

Wat vind jij van de nieuwe opening cinematic? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Corn Kidz 64 – vooruit met de geit!

0

Review Corn Kidz 64 - vooruit met de geit!

19-04-2024

0

Coen

Terugkijken – Koopa Café Live Podcast

3

Livestream Terugkijken - Koopa Café Live Podcast

06-02-2023

4

Dre

Vang Tandemaus in Valentijns Tera Raid Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Vang Tandemaus in Valentijns Tera Raid Pokémon Scarlet & Violet

06-02-2023

1

Erik

Reageer als eerste!