"Assassin's Creed Mega Bundle" bevat zes games

  • Nieuws

  • 1 okt 22 om 16:03

  • Rik

Ubisoft heeft een “Assassin’s Creed Anniversary Edition Mega Bundle” aangekondigd. De bundel komt uit ter ere van de vijftiende verjaardag van de serie en bevat maar liefst zes games.

De bundel bevat elke Assassin’s Creed game die is uitgekomen op de Nintendo Switch. Het gaat om Assassin’s Creed: The Rebel Collection, Assassin’s Creed: The Ezio Collection & Assassin’s Creed III Remastered. Twee van deze titels bestonden al uit collecties van meerdere oudere Assassin’s Creed games. De individuele titels waar je met de Mega Bundle toegang toe krijgt zijn:

  1. Assassin’s Creed II
  2. Assassin’s Creed: Brotherhood
  3. Assassin’s Creed: Revelations
  4. Assassin’s Creed III: Liberation
  5. Assassin’s Creed IV: Black Flag
  6. Assassin’s Creed: Rogue

Ook de twee korte films over Ezio Auditore uit The Ezio Collection zijn opgenomen in de bundel.

De Assassin’s Creed Anniversary Edition Mega Bundle is voor €119,99 verkrijgbaar in de Nintendo eShop en vereist maar liefst 34 GB aan vrije ruimte. Onder normale omstandigheden bespaar je zo’n €20,- door de bundel aan te schaffen in plaats van de losse games. Op het moment van schrijven zijn er echter eShop-kortingsacties gaande voor alle drie de losse Assassin’s Creed-games uit de bundel. Wie op dit moment de drie games los aanschaft is slechts €49,97 kwijt, een fors verschil met de bundelprijs. Deze aanbiedingen lopen tot en met (morgen) 2 oktober.

Ga jij overstag voor deze Assassin’s Creed-bundel? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

2

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 3

Apenknul

01-10-2022

#6944

396 comments

Ik ga wel voor de Ezio Collection. Ik heb III wel eens gespeeld, maar hoeft niet nog een keer. Conner is wel cool tho. IV heb ik even gespeeld, maar door de vele zeemissies afgehaakt.

Wel raar dat in zo'n mega pack Assassin's Creed 1 er niet in zit, daar waar het allemaal mee begon, en we hebben zelfs Altaïr als Mii costume in Smash (een van de beste Mii costumes, imo)

Rik

02-10-2022

#6945

480 comments

Dat komt omdat Ubisoft verder niet echt moeite wilde doen voor deze bundel, alleen games uit de serie die al een Switch-versie hadden zitten erin.

Als ze echt een super-duper-mega-bundel ter ere van de verjaardag van de serie hadden willen maken, hadden ze inderdaad ook AC1 (én AC:Unity + AC: Syndicate, want die kunnen technisch ook op de Switch draaien) kunnen toevoegen... maar daar zal de investering wel niet de moeite waard voor zijn geweest.

Lucas

03-10-2022

#6962

66 comments

Hm... Jammer dat deel 1 er niet bij zit. Die had ik nou juist nog wel een keer willen spelen. Maargoed, daar dok ik geen 120 euro voor.