Ash herenigt met Brock & Misty in zijn laatste seizoen Pokémon-anime

De Pokémon Company International heeft bekendgemaakt dat in de eerste drie afleveringen van het laatste deel van de serie waarin Ash voorkomt, hij herenigd wordt met zijn vrienden Misty en Brock.

De eerste aflevering heet “The Wind of the Beginning”. Hierin komen Ash en Pikachu een gewonde Latias tegen op hun pad en bieden Latias hulp. De tweede aflevering heet “Ash vs Misty! Duel on the coast.” In deze aflevering gaan Misty en Ash de strijd aan met elkaar in een viswedstrijd.

“Brock and Cilan and the Witch of the Forest”” is de naam van de derde aflevering. Hier is nog weinig over bekend, behalve het feit dat Cilan (uit Black & White) erin voorkomt. De namen van de andere acht afleveringen zijn ook nog onbekend.

Eind 2022 kwam naar buiten de Pokémon-anime na 25 jaar afscheid neemt van Ash Ketchum en zijn trouwe Pikachu. Er komt nog een laatste seizoen. Deze heeft de titel: Pokémon: Aim to be a Pokémon Master. De serie heeft 11 aflevering en wordt voor het eerst vertoond op 13 januari in Japan. In april is het de beurt aan twee gloednieuwe hoofdrolspelers.

In november sleepte Ash eindelijk de titel van wereldkampioen in de wacht, wat hem effectief een Pokémon Meester maakte.

Wat vindt jij ervan dat Ash nog één serie krijgt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Siliconera

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

09-01-2023

#8238‍

427 comments

Als ik heel eerlijk mag zijn, vond ik de oude artstyle veel leuker en beter. Deze artstyle sinds de Sun en Moon series vind ik veel de kiddie. Ash zijn haar is niet meer zo puntig. Toen met Black en White moest ik ook wennen, maar dat was nog een kleine upgrade van de oude stijl. Ineens had Ash kleur in zijn ogen, en zag het er allemaal stoerder uit. Nu kijk ik de anime niet meer, zoals ik vroeger deed, maar af en toe zie ik nog wel eens wat op youtube voorbij komen. Ik vond de kleine Origins anime ook erg tof gemaakt tho.

Even terug naar Misty en Brock, dat zijn wel echt de OG's voor Ash, en ben zelf ook echt wel meer een Brock fan. Hoe hij met de dames omgaat toont humor, maar het gaf hem ook altijd dat gevoel van echte vriendschap door steeds voor de groep de koken en de weg te wijzen. Eerlijk, zijn design van Kanto en Johto is wel het origineel, maar Brock's design van Sinnoh vond ik de tofste. Cargo Pants are great!

Maurice

09-01-2023

#8248‍

114 comments

Hopelijk vindt er ook nog een hereniging plaats tussen Ash/Satoshi en zijn Pidgeot.