Reminder: Arceus en Darkrai komen naar Brilliant Diamond en Shining Pearl

  • Nieuws

  • 2 apr 22 om 15:20

  • Rik

  • 3

Bump: Darkrai is vanaf nu tot 30 april beschikbaar via Mystery Gift!

Origineel bericht 15 maart:
The Pokémon Company heeft bekend gemaakt dat Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl binnenkort een nieuwe update krijgen. Deze zullen de legendarische Pokémon Darkrai en (voor eigenaren van Pokémon Legends: Arceus) de Poké-god Arceus toevoegen aan de games. 

Darkrai

Darkrai zal dus voor iedereen beschikbaar zijn, je ontvangt deze Pokémon door middel van Mystery Gift. Van 1 tot 30 april 2022 krijg je via de ‘Get via Internet‘-optie van Mystery Gift het Member Card-item. Nadat je de Hall of Fame en National Pokédex in de game hebt vrijgespeeld én het Cresselia-event hebt voltooid, geeft deze Member Card toegang tot Newmoon Island. Op deze plek kun je Darkrai vinden.

Darkrai

Arceus

Arceus is alleen beschikbaar voor spelers met een save-file van Pokémon Legends: Arceus op hun Nintendo Switch. In tegenstelling tot andere ‘event-Pokémon’ is het claimen van Arceus niet aan tijd gebonden. Zolang je Brilliant Diamond of Shining Pearl hebt geüpdatet naar versie 1.3.0 of hoger én je een save-file hebt voor Pokémon Legends: Arceus waarin je alle hoofdmissies hebt afgerond, kun je Arceus ten alle tijden claimen. Wie aan deze voorwaarden heeft voldaan én de Hall of Fame en National Dex heeft bereikt kan de Azure Flute ontvangen. Je vind de Azure Flute in je eigen huis in Twinleaf Town, op je kamer naast de Switch. De Azure Flute geeft toegang tot Spear Pillar op de top van Mount Coronet. Op deze locatie wacht Arceus op je.

Het is voor het eerst dat de Azure Flute legaal beschikbaar komt voor spelers. Het item zat wel ingeprogrammeerd in de originele Diamond en Pearl spellen, maar GameFreak heeft dit item nooit vrijgegeven. Dit hield in dat jarenlang alleen hackers het item en deze route naar Arceus konden vrijspelen. Na bijna vijftien jaar kunnen ook normale spelers de Azure Flute bemachtigen.

Arceus_Pokemon_Legends_Arceus_

Pokémon Legends: Arceus ontgrendelt de Poké-god zelve!

De update die bovenstaande zaken toevoegt komt morgen (16 maart) online.

Let op! Op dit moment loopt er ook nog een Mystery Gift: tot 27 maart kun je Shaymin veilig stellen.

Ga jij deze legendarische Pokémon veilig stellen of ben jij al klaar met Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Ecologisch simulatiespel Imagine Earth komt naar de Switch

0

Nieuws Ecologisch simulatiespel Imagine Earth komt naar de Switch

19-04-2024

1

Dennis

Amerikaanse leeftijdsclassificatie lekt Switch-versie van The Pathless

0

Nieuws Amerikaanse leeftijdsclassificatie lekt Switch-versie van The Pathless

02-04-2022

0

Rik

Super Mario Match – Blokjes overal!

0

Special Super Mario Match - Blokjes overal!

02-04-2022

3

Robin

Discussieer met ons mee! 3

rob1N

16 mrt 22 om 09:09

#4063‍

5393 XP | 1039 comments

Was Darkrai niet al te vangen in Ramanas Park? Ik dacht dat ik die gevangen had maar ik kan het mishebben en hem verwarren met Giratina's altered form.

Rik

2 apr 22 om 15:22

#4326‍

4682 XP | 667 comments

Geen idee eigenlijk, ik nam ook maar het nieuwsbericht over van The Pokémon Company...

rob1N

4 apr 22 om 00:53

#4346‍

5393 XP | 1039 comments

nee, dan zal het wel kloppen. ik heb Darkrai idd nog niet. vd week maar eens even die laatste twee aan mn dex toevoegen dan ^^