"Aionios trailer" voor Xenoblade Chronicles 3

  • Nieuws

  • 07-06-2022 19:36

  • Rik

3

Nintendo heeft een nieuwe trailer online geplaatst voor Xenoblade Chronicles 3. De trailer heeft de naam ‘Aionios’ gekregen en toont ons bewegende beelden van de wereld uit Xenoblade Chronicles 3.

Er zijn geen nieuwe gebieden bekend gemaakt, maar er zijn wel nieuwe delen van al eerder aangekondigde gebieden getoond. De trailer begint met beelden van de Aegus Wilderness, waar we een aantal nieuwe hoeken te zien krijgen. De overblijfselen van de titaan Uraya uit Xenoblade Chronicles 2 zijn duidelijk te zien vanuit dit gebied. Ook zien we nieuwe beelden van een Colony (kolonie) van de Agnus natie in dit gebied. Vervolgens krijgen we de graslanden en wateren van Millick Meadows te zien. De trailer eindigt met de Great Cotte Falls, waar een tweede Agnus Colony te zien is. Er zijn geen beelden voorbij gekomen met een kolonie van de rivaliserende Keves natie, dit is opvallend aangezien hoofdpersonage Noah hier vandaan komt.

Xenoblade Chronicles 3 komt op 29 juli uit voor de Nintendo Switch. Eerder vandaag werd bekend dat je eind juli pre-orders kunt plaatsten voor de Collector’s Edition. De game vormt het vervolg op zowel de originele Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2, die op hun beurt juist grotendeels losstaande verhalen waren.

Zie jij jezelf al verdwalen in de wereld van Aionios? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

Duncmasta

07-06-2022

#5257

Dit wordt ongetwijfeld een GOTY kandidaat voor de Switch!

Erik

07-06-2022

#5258

Vet!

Selan

07-06-2022

#5259

Hype!!