AI: The Somnium Files - nirvanA Initiative uitgesteld in Europa

0

Spike Chunsoft maakt bekend dat AI: The Somnium Files – nirvanA Initiative haar oorspronkelijke release niet gaat halen. De game is uitgesteld tot 8 juli 2022.

Op haar website zegt Spike Chunsoft dat het uitstel door vertraging in de productie en verscheping komt. De ontwikkelaar heeft hierom ook de digitale versie verlaat.

De nieuwe releasedatum is twee weken later. Het uitstel geldt ook voor Oceanië. In Noord-Amerika en Japan verschijnt de game wel op 24 juni.

Bij AI: The Somnium Files – nirvanA Initiative kruip je in de huid van speciale agenten Mizuki en Ryuki, die de taak hebben om de Half Body-moorden op te lossen. Hiervoor onderzoek je niet alleen verdachte plekken, maar ook de dromen van getuigen.

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

0

Special Fan Friday: Nopon-plushies!

07-10-2022

1

Rik

9

Media Nintendo deelt eerste trailer The Super Mario Bros. Movie

06-10-2022

3

Erik

1

Nieuws Trailer Pokémon Scarlet & Violet toont drie onbekende Pokémon

06-10-2022

2

Evelyne

Reageer als eerste!