AI: The Somnium Files - nirvanA Initiative uitgesteld in Europa

  • Nieuws

  • 10 mei 22 om 08:16

  • Erik

  • 0

Spike Chunsoft maakt bekend dat AI: The Somnium Files – nirvanA Initiative haar oorspronkelijke release niet gaat halen. De game is uitgesteld tot 8 juli 2022.

Op haar website zegt Spike Chunsoft dat het uitstel door vertraging in de productie en verscheping komt. De ontwikkelaar heeft hierom ook de digitale versie verlaat.

De nieuwe releasedatum is twee weken later. Het uitstel geldt ook voor Oceanië. In Noord-Amerika en Japan verschijnt de game wel op 24 juni.

Bij AI: The Somnium Files – nirvanA Initiative kruip je in de huid van speciale agenten Mizuki en Ryuki, die de taak hebben om de Half Body-moorden op te lossen. Hiervoor onderzoek je niet alleen verdachte plekken, maar ook de dromen van getuigen.

Bron: Spike Chunsoft

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nintendo Switch Online uitgebreid met twee Nintendo 64-games

1

Nieuws Nintendo Switch Online uitgebreid met twee Nintendo 64-games

24-04-2024

2

Erik

Nintendo Switch is 107,65 miljoen keer verkocht

4

Nieuws Nintendo Switch is 107,65 miljoen keer verkocht

10-05-2022

8

Robin

Pokémon: Master Quest nu te bekijken via Pokémon TV-app

0

Media Pokémon: Master Quest nu te bekijken via Pokémon TV-app

09-05-2022

3

Evelyne

Reageer als eerste!